Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Agost del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Un mort més i rècord de contagis a Torrent a una setmana de l'inici de classes

Sanitat comunica 64 nous contagis i 542 des de l'inici de la pandèmia, un increment del 12% diari

La segona ona de coronavirus no amaina, i continua creixent un ritme del 12% diari quan falta poc més d'una setmana per a l'inici del curs escolar, que de moment manté la seua data d'inici presencial amb l'obligatorietat de mascaretes a partir de 6 anys i grups bambolla per a menors de 6 anys.

Segons les dades publicades hui per la Conselleria de Sanitat, Torrent arriba a una taxa de 181,25 casos per cada 100.000 habitants en els últims quinze dies, encara que els retards en PCR podrien amagar una incidència major. La xifra és preocupant i podria obligar en el futur a endurir encara més la situació amb confinaments selectius o municipals com va advertir el president de la Generalitat, Ximo Puig, ahir en roda de premsa.

Dels 64 nous casos comunicats amb data d'ahir dijous 27 d'agost, 23 corresponen a resultats fora de data o reassignats com ja va publicar aquest periòdic la setmana passada. La falta de reactius i personal està retardant la comunicació de resultats que en alguns casos sobrepassaven els sis dies a Torrent segons va publicar en exclusiva aquest periòdic.


Un mort més a Torrent, 56 des de l'inici de la pandèmia
El Covid-19 continua cobrant-se víctimes. Sanitat ha comunicat un nou mort a Torrent després de 70 dies sense comunicar noves morts. La taxa de morts per cada 100.000 habitants a Torrent és de 68,12. La situació es complicació de forma gradual als hospitals on ja han notat l'augment de casos greus.

La gran majoria dels morts per coronavirus a Torrent s'han donat en dos de les residències de la ciutat. Conselleria no dóna més dades de defuncions. L'última defunció en residència va ser comunicat per Generalitat el passat 24 d'agost però no es pot determinar si correspondria amb el mort ací.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.97.61

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.