Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 10:36:32 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Agost del 2020
EDUCACIÓ

Educació reforça Torrent amb 54 places de docents per fer front a la pandèmia

Es garantirà la reducció a 20 alumnes per aula fins a quart de primària en tots els centres escolars

Els col·legis de Torrent comptaran en setempre amb un reforç 54 places de personal docent com professors i no docent com monitors de menjador, on més de 3.000 persones seran contractades de forma extraordinària aquest curs per garantir la distància de seguretat i l’atenció dels grups de convivència estable dels més menuts.

 

La Conselleria dirigida per Vicent Marzà també potenciarà la inversió als centres educatius de Torrent amb 310.114€ addicionals perquè puguen adaptar-se a les noves situacions que es donaran amb motiu de la pandèmia (mobiliari, material de protecció, xicotetes obres…).

 

La baixada de ràtios, per a garantir la seguretat escolar, suposarà un màxim de 20 alumnes per aula fins a quart de primària. De cinqué endavant, es garantirà una distància de seguretat d’1,5 metres entre els escolars. Des de Compromís Per Torrent, partit que té les competencies d'educació a la Generalitat, “aquestes mesures són necessàries, la Conselleria d’Educació Valenciana ha demostrat que tenia un pla per tornar a les aules amb més garanties, sumant al sistema educatiu recursos humans i materials.” ha destacat, Pau Alabajos,

 

137.000 euros per a activitats extraescolars

La Conselleria compta, des del 31 de juliol, amb el Pla de Prevenció i Protecció per al curs 2020-2021 que determina detalladament les mesures de seguretat que s’aplicaran als centres educatius, tot i que poden ser modificades a mesura que evolucione la pandèmia. D’altra banda, també s’ha destinat una inversió de 137.689 euros per a la realització d’activitats extraescolars a Torrent.

 

Alabajos ha volgut destacar “la planificació i la gestió dels recursos públics en matèria educativa per part del conseller i els seus equips de treball, amb l’objectiu d’encarar el nou curs amb totes les garanties de qualitat i seguretat que les xiquetes i xiquets valencians mereixen”; per últim senyala  que “la política es demostra amb fets i el nou curs comptarà amb més personal docent i no docent, més inversió pública als centres, ràtios més baixes, així com l’ampliació dels protocols necessaris per a potenciar la seguretat en les aules. “

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.168.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.