Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Agost del 2020
SUCESOS

Multa de 3.000 euros per una festa il·legal amb 45 persones en un xalet de Torrent

També es va multar amb 100 euros a 37 dels participants per no portar la màscara obligatòria

La Policia Local de Torrent va clausurar el 16 d'agost una nova festa il·legal en un xalet, la tercera intervinguda aquest estiu. La festa es va organitzar en un xalet en la partida de la Banderilla, prop de la urbanització el Pantà, i segons fonts municipals va ser clausurada en incomplir el decret 11/2020 i 21/2020 superant l'aforament. De les 45 persones que hi havia en la festa 8 eren menors d'entre 4 i 8 anys, i es van sancionar a 37 d'elles per no portar mascareta. D'altra banda, es va proposar una sanció de 3.000 euros per al matrimoni propietari del xalet per organitzar-se sense la corresponent autorització.

Veïns de la zona van avisar a la policia local el diumenge 16 per una festa que pareix havia començat el divendres 14 d'agost. Malgrat trobar-se en una zona aïllada, veïns havien denunciat molta acumulació de persones i soroll. En arribar la patrulla, es va comprovar que molta gent no portava posada la màscara obligatòria i no es guardaven la distància social per a evitar possibles contagis. "Es va detectar un xalet amb la música molt alta el diumenge 16 a la vesprada i la Policia abans de realitzar cap intervenció van verificar que a més de les molèsties per la música, existia molta gent en el xalet de festa i sense complir les mesures de distanciament i sense màscara", ha assenyalat a L'Opinió de Torrent la regidora delegada de Seguretat Ciutadana Inma Amat.

Amat també ha assenyalat que no s'ha pogut establir si va haver-hi es va cobrar entrada però s'ha comprovat que cap era de Torrent. Des de l'Ajuntament han apuntat que no és la primera vegada que aquest xalet alberga reunions d'aquest tipus que han generat molèsties en el veïnat fora del període de confinament. En les dues festes clausurades anteriorment, Ros en roda de premsa a la fi de juliol que es tractaven de festes organitzades per per a reunir una quantitat considerable d'amistats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.104.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.