Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Agost del 2020
ESPORTS

El Torrent CF inicia la pretemporada després de passar net les PCR Covid

El club taronja comença els entrenaments un mes més tard l'habitual per al fase d'ascens a Tercera

Cares noves, i nous protocols anticoronavirus amb mascaretes en tot moment per a l'equip tècnic. Així va començar aquest dilluns 24 d'agost el Torrent la que és la temporada del retorn a la Tercera Divisió Nacional. La plantilla al complet va passar sense positius les proves PCR aquest passat divendres i el dilluns a la vesprada van iniciar els entrenaments després de les corresponents proves antropomètriques i físiques.

A espera de confirmació oficial de diversos jugadors, l'equip que entrena ja Santi Marín va lluir equipatge d'entrenament negre per al seu primer dia. Durant aquest mes d'agost l'equip recuperarà la forma amb jornades a doble sessió dimarts, dimecres i divendres i només sessió vespertina dilluns i dijous. Serà a primera hora del matí 9.30 i a última de la vesprada 20.00 per a esquivar la calor sufocants d'aquests dies.

[Img #10379]
 

 

Francesc García posa a to als jugadors
El preparador físic de l'equip ha començat a ficar canya als jugadors perquè Santi els tinga a punt per a l'inici de la competició, que s'ha retardat a principis d'octubre. De moment no hi haurà pilota, per la qual cosa el tècnic Santi Marín encara tardarà a donar les primeres sessions tècniques a l'equip que encara continua conformant-se a l'espera d'un davanter que suplisquen l'eixida del golejador Alfon.

En l'entrenament d'ahir ja es trobava Jefrie Flórez, jugador del Torrent CF procedent del Olímpic de Xàtiva que pot jugar en qualsevol posició per banda esquerra. També s'ha renovat a l'heroi de la final, el meta Toni Belmonte, i al defensa Juanjo, que militarà per tercera temporada en la Tercera Divisió, però aquesta vegada amb el Torrent CF.

El cos tècnic per a aquesta temporada estarà encapçalat per Toni Jareño com a Director Esportiu. Com a entrenador seguirà Santi Marín i s'incorpora com a segon entrenador Jorge Espeleta. Com a entrenador de porters estarà David Castillo. Jorge Sotos serà l'analista i scooting de jugadors. El preparador físic contínua sent Francesc García, acompanyat de Marc García a peu de camp. Marc Martínez serà el fisioterapeuta mentre que Carlos Valero serà el readaptador de lesionats. Finalment, Emilio Anchel serà el delegat de l'equip.


Aquest dijous previsiblement es realitzaria el sorteig i organització dels dos grups que formaran la Tercera Divisió, en un format reduït per la Covid. Sense l'Alcoià en el bombo, els torrentinos esperen entrar en un grup que els permeta entrar en Tercera amb bon peu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.203.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.