Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Agost del 2020
PP

El PP demana Policia de Barri per a fer front a l'onada de robatoris en habitatges i evitar okupes

Folgado: “És més necessari que mai que torne a crear-se la Policia de Barri, amb agents de proximitat que coneguen el barri assignat, els seus comerços i als seus veïns."

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado s'ha fet hui eco de l'onada de robatoris en habitatges que s'està produint a la ciutat durant aquest mes d'agost. “Estic rebent missatges de molts veïns preocupats davant l'onada de robatoris en habitatges que s'està produint a Torrent aquest estiu i el govern municipal no pot continuar mirant per a un altre costat”. 
 

Per això, Folgado ha afirmat que “és més necessari que mai que torne a crear-se la Policia de Barri, amb agents de proximitat que coneguen el barri assignat, els seus comerços i als seus veïns. Que puguen conéixer qui està fora per vacances i en quins carrers és més necessària la seua presència i puguen espantar als amics de l'alié”. A més, davant la creixent sensació d'inseguretat ciutadana, la portaveu del PP ja va demanar fa setmanes l'ampliació de la  plantilla de la Policia Local, per a complir la ràtio d'agents per habitant i la creació de la Policia de Barri, eliminada en 2015 per l'actual govern socialista.


La problemàtica pels robatoris en habitatges se suma a la preocupació veïnal per l'ocupació il·legal d'habitatges. “Fa unes setmanes vam conéixer que portem en 8 mesos més ocupacions il·legals que en tot 2019, una cosa molt preocupant i que fins que s'aprove una llei que expulse als okupes en 24 o 48 hores, la presència de la Policia de Barri podria espantar als usurpadors d'habitatges”. 

 

Folgado ja va demanar fa una setmana “rage dura” enfront dels okupes, impedint el seu empadronament, impedint que puguen rebre  ajudes públiques i aprovant la llei proposada per Pablo Casado en el Congrés”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.186.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.