Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Agost del 2020
SANITAT

Es disparen els nous casos de coronavirus a Torrent fins a quasi el centenar

En només 4 dies s'han incrementat un 63% de 58 del passat 13 d'agost a 92 aquest dilluns 17

La segona ona de coronavirus continua imparable a Torrent. Segons les últimes dades que ha fet públics la Conselleria de Sanitat, són ja quasi un centenar els nous positius acumulats en els últims 14 dies. Concretament, 92 nous contagis quan fa només quatre dies eren 58. L'escalada continua sent ascendent i el creixement ha sigut d'un 63%, situant a Torrent en una taxa de 111,92 contagis per cada 100.000 habitants, seguint de prop el deixant de València capital.

Aquest matí s'ha reunit el CECOPAL, òrgan que supervisa el seguiment de la pandèmia a Torrent, i que posat en marxa les mesures ordenades per la Conselleria que comencen a ser aplicable hui mateix. Des de hui es tanca l'oci nocturn i també es prohibeix el consum de tabac a menys de 2 metres al carrer.

La situació a Torrent és de moment de creixement, a la qual se suma la incertesa sobre un contagi en el càmping de la Piràmide, on hi ha prop de 400 casetes d'estiuejants. Després de conéixer-se el dissabte primer contagi a través de la Junta Directiva per les xarxes socials, aquesta mateixa ha explicat que informarà de manera diferent per a evitar el sensacionalisme de determinats mitjans de comunicació, per la qual cosa no es coneix ja públicament la situació del càmping. De moment, segons Conselleria de Sanitat no hi ha rebrot, és a dir, que no hauria sobrepassat la barrera dels 3 casos encara.

Més reassignats per Covid
Segons la informació estadística de Sanitat, hi ha hagut un reajustament de casos a Torrent. A pesar que se sumen 34 nous positius, s'han reassignats altres 19 més, per la qual cosa la xifra de persones que s'han contagiat des de l'inici de la pandèmia el 8 de març s'eleva ja a 428 a Torrent. D'altra banda, el número de morts continua estable en 55 des del passat 18 de juny.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.164.176

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.