Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 13 de Agost del 2020
EDUCACIÓ

Publicades les ajudes a AMPAS y asociacions d'alumnes i docents

L'Ajuntament destinará 50.000 euros a projectes educatius, material didáctic i activitats extraescolars

L'Ajuntament de Torrent ha obert el terme de presentació de sol·licituds de les subvencions en matèria educativa per al curs 2019/2020 dirigides a centres docents sostinguts amb fons públics, així com a les federacions i associacions locals d'alumnes i de mares i pares d'alumnes. Aquestes ajudes, que compten amb una quantia global de 50.000€, tenen com a finalitat l'adquisició de material didàctic, incrementar el fons de lectura de les biblioteques escolars o  la realització d'activitats culturals i extraescolars en els centres.

Les bases reguladores de la convocatòria, que van ser aprovades per la Junta de Govern Local en la sessió celebrada el 27 de juliol de 2020 i que es troben publicades en la web de l'ajuntament, estableixen cinc conceptes d'ajudes diferenciats:

1) Ajudes dirigides a centres d'ensenyament bàsics i d'educació especial per a l'adquisició de material didàctic amb una quantia d'entre el 30% i el 70% de la factura del material fins a 350€ per memòria presentada, amb un màxim de dues memòries per centre.

2) Ajudes a centres d'ensenyament bàsics, EPA i d'educació especial per a l'adquisició de fons de lectura per a les biblioteques escolars amb un import màxim total de 350€.

3) Ajudes destinades a grups de professors i professores o centres que duguen a terme experiències pedagògiques singulars amb un import màxim de 350€ per memòria presentada, amb un màxim de dues memòries per centre.

4) Ajudes per a la realització d'activitats culturals i extraescolars que es duguen a terme en els centres docents amb una quantia màxima de 350€ per projecte d'activitats desenvolupat, amb un màxim subvencionable de dos projectes per centre. 

5) Ajudes per al manteniment i realització d'activitats de les federacions locals de pares d'alumnes i les associacions de pares/mares d'alumnes i d'alumnes d'un mínim de 700€ i un màxim de 900€.

La presentació de sol·licituds, que finalitzarà el 15 de setembre i  haurà d'anar acompanyada de la documentació justificativa, es pot realitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Torrent:

https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/educacio/anuncisdept.html

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.147.190

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.