Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Policía Nacional Policía Nacional
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Agost del 2020
SUCESOS

Troben una pistola en el congelador a l'acusat de maltractament del Xenillet

La Policia Nacional va acordonar l'habitatge on es va atrinxerar el detingut durant prop de 9 hores

Una pistola i drogues. Això va ser el que va trobar la Policia Nacional a l'home acusat de maltractaments a la seua dona en la barriada de Xenillet. L'home, que va ser acordonat després de negar-se a eixir, va amenaçar amb " emportar-se per davant a qui fera falta". Segons fonts de la Policia Nacional de Torrent, una vegada detingut, es va realitzar un registre domiciliari en el qual es va localitzar una arma de foc amagada en un dels calaixos del congelador

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home, de 27 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes. Després de ser detingut per un presumpte delicte de maltractaments, quan eixia de la seua casa intentant despistar als agents, es va realitzar un registre en el domicili on va ser localitzada una arma de foc en un dels calaixos del congelador, 48 cartutxos de diferents calibres, 90 grams de pel que sembla cocaïna, 122 grams de pel que sembla heroïna, 35 grams de cabdells de marihuana, 641 grams de pel que sembla precursor i una bàscula.

Com ja es va informar, la detenció es va produir dissabte passat sobre les tres i mitja de la vesprada, quan el sospitós eixia del seu domicili, a través d'un pati contigu al seu, després de diverses hores negant-se a abandonar la seua casa i amenaçant als agents que s'emportaria a algú per davant.

Pel que sembla els policies van acudir al domicili per a detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments cap a la seua parella, ja que l'hauria amenaçada amb matar-la el dia d'abans, fent ostentació d'una arma de foc i un cartutx, però en arribar els agents a l'habitatge, aquest es va negar a eixir, per la qual cosa es va disposar una zona de seguretat en els voltants del domicili.

Després de la detenció del sospitós, els agents van realitzar un registre en el domicili en el qual van localitzar una arma de foc amagada en un dels calaixos del congelador, a més de 90 grams de pel que sembla cocaïna, 122 grams de pel que sembla heroïna, 35 grams de cabdells de marihuana i 641 grams de pel que sembla precursor en una bossa d'esport.

També es van intervindre 48 cartutxos de diferents calibres i una bàscula de precisió, per la qual cosa també se li van imputar els delictes de tinença il·lícita d'armes i contra la salut pública. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.9.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.