Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Agost del 2020
POLÍTICA

Torrent segueix sense crear la brigada forestar permanent de El Vedat

El PP ha criticat que un any després de l'acord plenari encara no s'hajen creat les brigades

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha recordat el compromís que té l'Ajuntament de Torrent, per a posar en marxa una brigada municipal de neteja forestal permanent en El Vedat i, sol·licitar brigades de Divalterra, proposant a la Diputació un pla de treball anual. Totes dues brigades van ser dues mocions del Partit Popular aprovades per unanimitat en el Ple de l'Ajuntament, fa més d'un any.

“Ha passat més d'un any des que aprovem la creació de la brigada municipal permanent i la sol·licitud a Divalterra i seguim sense cap de les dues, malgrat l'extens terme forestal i barrancs que té Torrent” ha denunciat Folgado.

A més, Folgado també subratlla que “ahir el barranc de Torrent va tornar a patir un incendi al costat del barri de Benisaet, és vital que els barrancs es troben nets durant tot l'any, sobretot en la zona situada al costat del nucli urbà de Torrent, per la qual cosa constrenyem al govern del PSOE i Ciutadans a posar-se a la feina”.

 

El PP de Torrent fa costat als treballadors agraris 

El Grup municipal del Partit Popular de Torrent fa costat als treballadors agraris que formen part del programa “Prevenció d'incendis en el Vedat i Barrancs de Torrent 2020”, els qui han presentat hui un escrit davant l'Ajuntament i l'adreça provincial del SEPE, mostrant el seu malestar i informant, que s'està vulnerant el decret mitjançant el qual, el consistori torrentino ha rebut aquesta subvenció.

El regidor del PP i anterior regidor de Medi Ambient entre 2007 i 2015, José Francisco Gozalvo ha acudit en diverses ocasions a visitar-los i comprovar in situ, la labor de prevenció d'incendis que estan realitzant en el terme de Torrent. Gozalvo ha afirmat que “aquests treballadors m'han mostrat en diverses ocasions que per part de la regidoria de medi ambient, s'està vulnerant el decret ja que, els peons estan fent treballs de capatassos i els capatassos treballs de peons, alguna cosa que vulnera el decret de la subvenció i podria ser un greu problema per al propi Ajuntament de Torrent, en cas d'accident laboral”.

A més, Gozalvo subratlla que “aquests treballadors que estan realitzant una labor fonamental en la prevenció d'incendis, no han rebut encara la visita del regidor de medi ambient ni del regidor del Vedat ni de l'alcalde, per a interessar-se per la seua labor de prevenció, mostra de la deixadesa d'aquest govern en temes de medi ambient”.



 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.5.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.