Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:36:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Policía Nacional Policía Nacional
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Agost del 2020
SUCESSOS

Detinguts a Torrent els sogres d'una dona obligada a prostituir-se

Els havia d'entregar diàriament 300 euros i si no els obtenia de dilluns a divendres l'obligaven a treballar el cap de setmana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un matrimoni, de 45 i 47 anys, d'origen romanés, com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució, després d'obligar la seua nora a exercir la prostitució. Al costat d'ells participava el seu fill i marit de la víctima, que en el moment de la detenció no es trobava a Espanya.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que una jove era obligada a exercir la prostitució tant a Espanya com a Alemanya per part del seu marit i els pares d'aquest. Durant les investigacions, els agents van esbrinar que la jove havia d'entregar-li tots els diners que guanyava amb els seus serveis al seu marit i si aquest no estava havia d'entregar-li'l a la seua mare, així com que tots dos pel que sembla l'agredien físicament i l'amenaçaven.

Havia d'entregar-los diàriament 300 euros i le amenzaban amb llevar-li a la seua filla
La víctima era traslladada amb cotxe pel seu marit al lloc on havia d'exercir la prostitució, bé fóra un domicili particular o el carrer, i si aquest no estava era el seu sogre el que l'acompanyava. La dona havia d'entregar-los diàriament la quantitat de 300 euros treballant de dilluns a divendres. Si no aconseguia els citats diners, havia de treballar també el cap de setmana. Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que la víctima era obligada a exercir la prostitució perquè si no ho feia el seu marit i sogres pel que sembla l'amenaçaven amb llevar-li a la seua filla.

A conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos, així com que el marit de la víctima no es trobava a Espanya, per la qual cosa fins al moment ha sigut detingut el matrimoni com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució. Els detinguts, l'home amb nombrosos antecedents policials, després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això foren requerits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.186.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.