Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Agost del 2020
POLÍTICA

El valencianisme regionalista torrentí es refonga en Sumant Per Torrent

Roberto Gómez Alabajos ha assenyalat que treballaran per a sumar més gent a aquest nou partit local

En ple estiu de pandèmia, el valencianisme regionalista tracta també de rebrotar. Després dels mals resultats de Som Valencians en les passades municipals, la gran majoria de l'agrupació de Torrent ha decidit crear un nou partit local baix les sigles Sumant Per Torrent. El nou partit, del qual només existeix la franquícia torrentina, col·labora tambien amb la plataforma L'Encontre que uneix a altres partits regionalistes valencians.


Segons el seu líder local, Roberto Gómez Alabajos, "és l'evolució de l'anterior projecte". En la declaració d'intencions del nou partit assenyalen la intenció de tornar "amb aires renovats i amb ganes de continuar sumant per Torrent". Segons el comunicat, en aquesta nova marxa política a nivell local "no renunciem a sumar-nos al projecte autonòmic que veritablement lluite pel conjunt dels nostres drets i interessos com a valencians de cara a les pròximes Eleccions Autonòmiques del 2023"



Col·laboració amb L'Encontre
Des de fa aproximadament un any aquest grup local va decidir sumar-se a la Plataforma de col·laboració política municipal de partits valencianistes de L`ENCONTRE, on fins i tot en alguns municipis els seus components tenen representació en el seu corresponent Ajuntament.


Des del nou partit anuncien que volen "generar sinergies positives i eliminar interessos personals i partidistes. Volem ajudar-nos políticament els uns als altres amb l'únic objectiu de SUMAR esforços per a millorar el benestar de tots els ciutadans, especialment de la nostra benvolguda Ciutat de Torrent, d'ací el nostre compromís amb esta Plataforma"


També assenyalen que "tots els membres de l'anterior projecte polític" que era Som Valencians segueixen de nou per a fomentar la participació dels ciutadans/as de Torrent. "Després d'un temps d'espera per tràmits burocràtics i del Covid-19, tornem de nou a la nostra pròpia “normalitat” en una nova etapa, amb total transparència, democràcia i voluntat a treballar desinteressadament pel benestar de Torrent."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.131.164

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.