Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
ESPORT

L'Ajuntament promociona "Torrent en forma", alternativa esportiva també a l'agost

Amb més de 230 vídeos, la plataforma esportiva online és un referent esportiu per a més de 6.700 usuaris i usuàries

L'Ajuntament de Torrent, en el seu afany per oferir alternatives saludables als ciutadans i ciutadanes sense eixir de casa, continua ampliant els continguts de la seua plataforma esportiva online “Torrent en forma”. La iniciativa, originada arran de l'estat d'alarma i posada en marxa pel departament d'Esports del consistori a través de la Fundació Esportiva Municipal i en col·laboració amb l'empresa GD Esport, s'ha convertit en un referent per a més de 6.700 usuaris i usuàries i aglutina ja més de 9.700 sessions de visionat.


La web www.torrentenforma.es permet triar les activitats a la carta, adaptant en tot moment els continguts a les necessitats, nivells o gustos personals de cada esportista. Amb accés gratuït i sense registre previ, els usuaris i usuàries poden accedir les 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, als més de 230 vídeos organitzats per modalitats o triar als seus monitors/as favorits per a realitzar l'activitat.

Una web per a tots els públics
Amb un disseny senzill i intuïtiu per a facilitar la navegabilitat, la web s'adapta a usuaris de totes les edats i ofereix continguts específics per a xiquets i xiquetes, així com per a persones d'edat més avançada. En el cas del públic infantil, es treballen els tallers creatius, la psicomotricitat o els diversos esports, com l'hoquei o el beisbol, per a conéixer el seu origen històric i l'aparició de les diferents modalitats.


Quant als majors, a més d'activitats amb nivell més suau, compten amb un apartat específic en el qual es treballa el seu condicionament físic a l'hora d'alçar pes, així com gimnàstica en el sòl o estiraments.

Una activitat per a cada dia
Ioga, dansa, gimnàstica acrobàtica, tonificació, pilates o gap són algunes de les activitats que ofereix la web a través de vídeos d'entre 25 i 40 minuts. En ells, els monitors/as ensenyen de manera amena els diversos exercicis i a fer ús d'objectes de la nostra vida quotidiana, com ara botelles o cadires, per a millorar els resultats.


A més, “Torrent en forma” ofereix tallers de nutrició, psicologia o fisioteràpia com una manera de complementar l'exercici físic i incidir en l'equilibri entre el cos i la ment. D'aquesta manera, a més d'enfortir els músculs i cremar calories, es pot treballar l'autoestima, establir objectius realistes o aprendre a menjar millor.
Aquest projecte forma part del Pla d'Actuació Municipal 2020 (PAM) de lluita contra el COVID-19, que inclou iniciatives i estratègies per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.31.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.