Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Agost del 2020
POLÍTICA

L'Ajuntament posa en marxa una web amb tots els projectes Smart City de Torrent

El portal pot visitar-se a través de la secció Modernització de la web municipal o directament des de modernizacion.torrent.es

Torrent, 04/08/2020 L'Ajuntament de Torrent, a través del servei de Modernització, ha posat en marxa una nova web amb la finalitat de mostrar i donar a conéixer a la ciutadania els projectes que està realitzant en matèria de Smart City i que, tal com ha apuntat el regidor de l'àrea de Recursos i Modernització, Andrés Campos, “situen a la ciutat en el panorama de l'administració electrònica i de les Smart Cities a Espanya”.



La web està dividida en tres seccions: Qualitat, Administració Electrònica i Smart City. Així, en la primera part es mostren totes les actuacions sobre la implantació de la qualitat en la gestió municipal per a la satisfacció de la ciutadania. La segona secció mostra el camí pres per l'Ajuntament de Torrent per a oferir el 100% dels serveis de manera electrònica. En aquesta línia, des del consistori s'està treballant perquè els ciutadans i ciutadanes puguen tramitar online qualsevol sol·licitud, promovent i informant dels beneficis que ofereix l'administració electrònica.



Finalment, l'apartat de Smart City és una espècie de portafolio de cadascun dels projectes que en aquest sentit des de l'Ajuntament s'estan duent a terme, com són les Rutes Escolars Segures, Gestió de l'Enllumenat Públic Intel·ligent, Projecte de Sensorización, Sistema de Prevenció d'Incendis, Geotransit, SmartWater entre altres.



La web està dissenyada amb les últimes tecnologies i té un disseny responsive per a poder ser visualitzada de manera correcta en qualsevol dispositiu. El portal està accessible a través de la secció de Modernització de la web municipal o directament des de modernizacion.torrent.es.



Torrent, seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge (ICC) entre 192 ciutats

La Comissió Europea va comunicar el mes de juliol a Torrent que ha sigut seleccionada per a participar en el programa Intelligent Cities Challenge per als dos pròxims anys. Durant els mesos de febrer i maig es van presentar 130 candidatures de 192 ciutats de 20 països de la Unió Europea i el Regne Unit. D'aquestes, s'han seleccionat 88 sol·licituds: 54 noves ciutats, entre les quals es troba Torrent, i 26 ciutats que van participar en la iniciativa predecessora del Digital Cities i 8 ciutats mentores de la UE. D'aquesta manera, a la capital de l'Horta Sud li permetrà millorar la ciutat i la qualitat de vida de la ciutadania, el medi ambient, la resiliència de la ciutat enfront de catàstrofes o pandèmies i l'eficiència energètica per a minimitzar la nostra petjada de carboni.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.36.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.