Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
AMPARO FOLGADO
Dimarts, 11 de Agost del 2020
PARTIDO POPULAR TORRENT

El Torrent oblidat

L’aparició de la COVID-19 en les nostres vides ha trastocat el nostre dia a dia, sens dubte, si a això li sumem que l’Administració no és que no pose de la seua part, sinó que posa més traves per a accedir a determinats serveis, la situació es posa més que difícil. Aquest és el cas dels més de 3.000 veïns que fins a març tenien el seu metge de família en el Centre de Sants Patrons. I és que, amb l’estat d’alarma, els metges de capçalera, al costat del servei d’infermeria, van ser desplaçats a l’ambulatori de la C/ Xirivella.

 

Més de la meitat de la població que resideix en el Centre històric supera els 65 anys, per la qual cosa, per llei de vida, precisen major assistència i atenció en els serveis sanitaris. Així que, amb el trasllat dels seus metges de família a la C/ Xirvella, es veuen abocats a desplaçar-se més d’un quilòmetre per a assistir a les seues consultes. Una població que ve observant com en els últims temps, el govern socialista- Cs, va abandonant progressivament el seu barri. Una zona de Torrent que és el cor de la ciutat, l’origen de la nostra població i que és el lloc de reunió de tots els torrentins en els esdeveniments més assenyalats. Ara, una gota més d’aigua en el got de l’abandó del nostre Centre històric.

 

El que va començar com un trasllat temporal, obligat per la situació d’emergència sanitària, s’està convertint en alguna cosa amb aparença de continuïtat, com alguna cosa que comporta la ‘nova normalitat’ i que ha vingut per a quedar-se, desgraciadament. Els continus anuncis de la Conselleria de pròxima reobertura, les propostes desficaciades per a les consultes COVID-19 en diversos punts inadequats de l’edifici o l’obviar l’opinió del personal sanitari d’atenció primària sobre aquest extrem, mostren l’autèntic interés dels governs socialistes, tant de la Generalitat com de l’ajuntament, amb el Centre Sants Patrons: eliminar el servei de medicina familiar d’aquest centre.

 

Tant de bo m’equivoque, però la Conselleria no retornarà als seus metges i infermers al lloc adequat: la proximitat als seus pacients. Per a aconseguir-ho, des del PP i, al costat d’associacions veïnals de la ciutat, hem recollit més de 600 signatures sol·licitant aquesta reobertura. Esperem que la Conslleria de Barcelò i el govern local PSOE-Cs senten als veïns del Centre històric i els retornen el que els han llevat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.208.238.160

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.