Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:21:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
SALVADOR BENLLOCH
Dimarts, 11 de Agost del 2020
VOX TORRENT

Visió d’un polític sorprés!

Em pose a redactar estes línies amb la intenció d’escriure unes paraules d’alé sobre l’any que estem vivint, no obstant això, les notícies que ens van arribat diàriament no són gens falagueres ni esperançadores. Assistim a constants rebrots, per la inconsciència d’una part de la ciutadania, per la nefasta gestió del govern central que a penes exigeix control en els aeroports, així com per la inacció davant l’onada de pasteres que arriben a les nostres costes, quedant demostrat l’alt nombre de casos positius que es deriven d’aquesta permissivitat.

 

Els ciutadans estan ja quasi immersos en el període vacacional amb la incertesa de què passarà en tornar, si retrocedirem a fases anteriors o si es decretarà un altre “arrest domiciliari”. Som oficialment el país que pitjor ha gestionat la crisi sanitària i també el que pitjor està abordant aquesta segona onada.

 

Les previsions econòmiques, com venim anunciant des del grup municipal que represente, VOX TORRENT, seran les més greus de la història en la nostra nació en temps de pau. El govern central està posant poc èmfasi en el manteniment i creació d’ocupació; les dades de l’atur amb especialment alarmants, sense comptar amb els E.R.T.E. Com ja hem comentat en altres ocasions, “la millor ajuda social és la creació d’ocupació”; per això, des del grup municipal VOX TORRENT instem el govern de Torrent que plasme i enumere totes les mesures per a crear ocupació en la nostra localitat; i s’implique al màxim en la reactivació de l’economia local.

 

L’única certitud que existeix hui dia és que aquest govern central presenta greus dificultats i una absoluta incompetència per a afrontar la pròxima tardor i, desgraciadament, les conseqüències a curt i mitjà termini que ens deixa el pitjor any que fins ara ha conegut el segle XXI.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.70.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.