Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Agost del 2020
POLÍTICA

Sanitat aclareix que les consultes de Sants Patrons tornaran passat la Covid

L’Ajuntament ha mantingut reunions amb la conselleria ha aclarit que quan la situació sanitària ho permeta el centre tornarà a funcionar de nou

La pandèmia de la Covid-19 ha modificat el servei que presten els centres d’atenció primaria en Torrent i en la resta de la Comunitat. Segons ha confirmat consellería a l’Ajuntament, les consultes que donaven servei a  vora 3.000 veïns del nucli antic, en la seua majoria gent major, tornaran una vegada se normalitze la situació de la pandemia.

 

Mentres tant els seus usuaris continuaran anant al centre de salut del carrer de Xirivella. Un centre que comença a estar saturat i que també va alçar queixes per la saturació d’aquest centre.

 

L’alcalde Jesús va aprofitar l’habitual roda de premsa amb els mitjans per a puntualitzar al PP, que ha estat realitzant una recollida de signatures durant les últimes setmanes “Els problemes es pot fer utilitzant l’aparador i fer fotografies, o anar on està la solució dels problemes.”, ha matisat Ros. “Aquest tema es resoldrà favorablement, s’ha parlat amb el Director

 

General de Sanitat Primària Solo per deixar les signatures en un registre no es resolen els problemes. Ningú fins ara ha dit que no anava a tornar, ni que no anava a retornar”, va concloure l’alcalde sobre aquest tema.

 

Precisament després d’aquesta contestació, el PP ha criticat que no s’haja arrancat cap compromís ni cap data sobre la volta de les consultes.

 

Bonig i Folgado reivindiquen la reobertura de Sants Patrons

El PP va presentar més de 700 signatures front la conselleria de Sanitat Universal per aconseguir tornar obrir el centre

 

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha registrat en la Conselleria de Sanitat Universal, les més de 700 signatures recollides pel Grup Popular i quatre associacions de veïns del Centre Històric de Torrent, per a la reobertura del Consultori Auxiliar situat al carrer Sants Patrons. A més, Folgado s’ha reunit aquest matí en les Corts Valencianes, amb la síndica popular i Presidenta del PPCV, Isabel Bonig i el diputat autonòmic José Juan Zaplana, als qui ha traslladat aquesta problemàtica que afecta a més de 3.000 veïns del Centre Històric de Torrent, en la seua majoria persones majors.

 

 Bonig s’ha compromés a defensar els interessos dels veïns de Torrent davant la consellera de sanitat i els populars demanaran l’adequació de les antigues instal·lacions de l’INSS al carrer Verge de l’Olivar, perquè aculla el Consultori de Salut, que complisca amb les garanties sanitàries i consulta de detecció de COVID-19. D’aquesta manera, el PP a nivell autonòmic es compromet amb els veïns de Torrent i barallarà per la seua reobertura.

Amparo Folgado també ha anunciat la presentació d’una moció a l’Ajuntament de Torrent, perquè siga tota la corporació municipal, els qui facen costat als veïns de la ciutat i exigisquen a la Conselleria la reobertura del consultori. 

 

“El govern socialista de Torrent no pot donar l’esquena als veïns de Centre Històric de Torrent i ha d’exigir a la Consellera la reobertura del Consultori Auxiliar i amb totes les garanties enfront del COVID-19, per això presentarem des del PP aquesta iniciativa i que esperem que siga confirmada per la resta de grups polítics”, ha afirmat Folgado en nota de premsa. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.186.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.