Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
POLÍTICA

L’Ajuntament aprofita la covid per iniciar una prova pilot de teletreball l’Ajuntament

El pla contempla que els treballadors municipals de les àrees de Personal, Economia i Modernització puguen realitzar el 25% de la seua jornada des de casa

La implantació del teletreball s’ha convertit en una realitat, també a l’Ajuntament de Torrent. La incidència de la pandèmia ha trencat totes les barreres socials que existien. Després del tancament total pel confinament, l’administració local ha imposat la cita prèvia, i gràcies a això s’ha pogut també avançar en l’atenció telemàtica als ciutadans.

 

Andrés Campos, regidor de Modernització ha avançat el projecte pilote que s’ha posat ja en marxa a la casa consistorial i que d’inici es realitzarà en la planta econòmica, personal, i modernització. Segons Campos, els treballadors públics podran treballar si ho desitgen un 25% de la seua jornada des de casa, i fins al 50% si tenen persones a càrrec o són persones de risc”.

 

Encara que la legislació sobre aquest tema es troba paralitzada, de moment no hi haurà cost econòmic per a aquest projecte que busca reduir la quantitat de personal treballant l’edifici principal de l’Ajuntament. “De moment hem realitzat un rediseny de zones comuns per a crear zones polivalents”, ha explicat Campos, que ha pronosticat que “el teletreball ha arribat per a quedar-se”.

 

Segons Campos, durant el confinament el 85% de la plantilla que no tenia llocs presencials (policia, jardineria, brigada obres...) ha realitzat teletreball durant aquestes setmanes, un percentatge que el regidor vol que que es mantinga.

 

Estudi serològic als funcionaris locals

De l’estudi serològic que s’ha realitzat entre els 427 funcionaris no ha eixit cap nou positiu. Les dades donen a conèixer que el 2,8 per cent podrien haver passat l’enfermetat. 12 persones ho han passat a casa possiblement. Amb els sindicats, que s’ha reunit 12 vegades, les proves es realitzaran per prescripció facultativa o amb símptomes, o una persona pròxima.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.225.21.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.