Adolfo va avançar al Torrent CF al minut 14 però al 16 van empatar

Torrent CF: Toni, Juan J. Gómez (Manolo M. 92’) Galindo, Álvaro Beguer (Peris, 92’), Alfonso Miñana, Pedro, Welli, Diego Torres (Boris, 65’), Adolfo (C. Miñana, 92’), Sergi Mengual y Alberto Germán (David Pérez, 77’).

CD Rayo Ibense: Dani, Cristian, Caste, Javi, Bari, Pepe, Santi (Marco, 86’), Rafa, Antón (Francis, 61’), Héctor (Víctor, m. 58’) y Cutri.

Gols: 14’ Adolfo para el Torrent, Antón    16’ para Rayo Ibense.

Àrbitre: Octavio Herranz Monge. Roja a Bari en el min 88, doble amarilla a Cristian y al portero Dani en los penaltis.

Torrent CF i Rayo Ibense se citaven en la final de la promoció d’ascens amb l’avís que no seria fàcil escapar dels penals. Les grans defenses que van fonamentar els dos clubs a l’alt de la classificació van ser també determinants en el playoff exprés organitzat en el Municipal d’Alberic seu única per la pandèmia del Covid-19

Tant Marín com Dani Pina sabien que la igualtat seria màxima fins al final. El Torrent CF se citava per tercera vegada la promoció per a tornar a tercera 27 anys després, i el Rayo Ibense feia el propi per a tornar a la categoria perduda l’any passat amb les estadístiques lleugerament a favor en el potencial ofensiu.

Els primers quinze minuts van ser clarament per al Torrent CF. Pedro va avisar en el primer minut amb una pilota al pal. A partir els taronges van dominar la possessió amb diverses aproximacions a l’àrea i faltes al seu favor. Molt actius dalt, els de Santi Marín van tindre dos serveis de cantonada fins que en una falta a la vora de l’àrea treta rasa per Welllington el Torrent CF s’avançava en el minut 14. Aldolfo, que va marcar també davant l’Alacant, posava la bota per a per a desviar a porta i batre a Dani des de l’àrea xicoteta.

L’alegria dels torrentins va durar poc. Només dos minuts després. La defensa del Torrent no va encertar a rebutjar una pilota treta des de la banda i Antón creuava la pilota per a batre a Belmonte.

Amb l’empat en el marcador, el Torrent CF desaparéixer i va créixer l’atac alacantí. Antón, enfortit pel gol, es va convertir en el malson de la defensa torrentina, que va haver de parar-li en diverses ocasions. En el minut 37 Antón va estar a punt de marcar el seu segon gol, quan es quedava només davant el porter i s’estirava per a donar-li com podia a la pilota que marxava fregant el pal esquerre de la porteria protegida per Toni.

En la segona part, el partit es va tornar lent i més dur a conseqüència de la calor. Amb el pas dels minuts el Rayo es va fer amb el control de la possessió, i era qui aconseguia portar més perill a l’àrea rival. En el minut 70, fruit d’una falta, Santi, manava l’esfèric a l’esquadra però Toni Belmonte va desviar la pilota a córner. En el 85 el rayense Cutri es quedava amb una pilota de cara a la porteria, però Wellington es tirava al sòl per a evitar el seu tret.

Quan més patia el Torrent CF va arribar un moment decisiu. Sobre el minut 90, una forta falta de Galindo per darrere era resposta des del sòl pel jugador el Raig. Una monumental tangana va acabar amb dues roges per al Raig, primer Bari per espentar al futbolista torrentí, i després a Cristian per protestes, quedant-se els últims minuts el Rayo amb 9 jugadors.

En els minuts de descompte el Torrent CF va atacar amb tot al conjunt alacantí, que es va tancar per a evitar encaixar un gol. L’equip torrentin va començar a moure amb traquilidad i cap i fruit d’això van tindre una ocasió en un llançament llançat a l’olla que acabaria caçant el porter Dani. Sense més temps i amb el rellotge fora del temps reglamentari, l’àrbitre va xiular final del partit, donant inici als penals.