Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Agost del 2020
ESPORTS

Tots mirant el partit de la final del ascens: 30.000 reproduccións en xarxes socials

Els torrentins es conectarem als mòbils i la televisió per a la final

Després de confirmar-se definitivament que no hi hauria públic en les graderies, els afeccionats torrentinos van haver de veure el partit en directe pel mòbil o la tele. La retransmissió realitzada per Tele Torrent conjuntament amb el Ajuntament de Torrent va aconseguir els 1.600 espectadors en va vore amb els seus canals de facebook i youtube. Hui dia l’emissió per aquesta última arriba a més de 4.000 visualitzacions, i la de facebook supera ampliament les 25.000 reproduccions.

 

Molts dels afeccionats torrentins van optar per veure-ho a casa. Des del mòbil o la tauleta, els comentaris arribaven de tots els barris de la ciutat. Uns altres van optar per posar el senyal de youtube en el seu televisor per a vore’l des del sofà còmodament, però també va haver-hi aficionats que van quedar per a poder vore-ho en el bar com va ser el cas de “La paella pel Mango”, que va ser un dels bar i punts d’unió de l’afició naranaja durant eixa nit històrica a la ciutat del mes de juliol.

 

Durant el partit se sentien els crits del “es repeteix el penal”, i per descomptat el “Gol”. A pesar que el club havia demanat que no se celebrara l’ascens, algun aficcionat va eixir de casa per a tirar una traca en la mateixa porta de l’entrenador torrentí Santi Marín.

 

La retransmissió de la final es va seguir evidentment amb molta més espectació que l’eliminatòria prèvia, però encara així, va ser seguida per més de 400 persones en directe. Aquest directe ha sigut l’esdeveniment amb més espectadors en la història de les xarxes socials a Torrent, ja que fins ara la major retransmissió havia sobrepassat lleugerament els 400 espectadors en directe amb motiu de l’elecció de les fallera majors l’any passat 2019. Està clar que el Torrent està de moda i que l’any 2020 molts estaran atents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.12.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.