Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Agost del 2020
ESPORTS

Un ascens històric del Torrent CF que no es va poder cel·lebrar com toca

El club torrentí ¡no va poder celebrar amb els seus fidels l’ascens per la pandèmia en la font de les granotes

Sense seguidors als carrers, sense celebració en la font de les granotes per motiu de la pandèmia, el Torrent CF es va haver de conformar amb celebrar tres actes tancats sol per a la plantilla.

 

En primer lloc, abans de la recepcion a l’Ajuntament, la plantilla es va realitzar una foto al costat de la font de les granotes, centre de les celebracions esportives a la ciutat. Ja a l’Ajuntament, l’alcalde Jesús Ros, i els representants dels partits polítics van rebre als jugadors i tècnics de l’equip.

 

El segon acte va ser, com es tradicional de caràcter religiós. L’equip va fer una ofrena de flors als Sants Patrons i a la Geperudeta. Per acabar, la plantilla, cos tècnic i directius van celebrar un sopar de germanor en el restaurant La Torreta.

 

El primer ascens a Tercera Divisió es va aconseguir després de véncer per 3-1 al Cullera en la temporada 64-65 sent entrenador Fernando Càrcer i president Vicente Miquel Ferrandis. En aquella ocasió es va celebrar amb cercaviles amb música i una gran bandera taronja acompanyada de l’himne del Torrent CF. Per a acabar va haver-hi un sopar en el restaurant El Pi de directius i jugadors.

 

El segon ascens es va produir en la temporada 81-82 amb l’entrenador Benito Floro, qui va enaltir posteriorment en primera divisió a l’Albacete i al Reial Madrid amb la seua estratègia.

 

El tercer ascens de categoria es va produir en l’època daurada 86-87, dos anys després de perdre la categoria. A partir d’ací va vindre la seua època d’or i tambien de pena, ja que el club va aconseguir pujar a Segona B però va acabar per desaparéixer per segona vegada. Finalment, després de la refundació i la unificació amb el CD Torrent, el projecte del nou Torrent CF, com a equip degà de la comarca, ha donat al final els seus fruits cinc anys després.

 

[Img #10341]

 

La plantilla del Torrent CF va fer una ofrena als Sants Patrons i a la Geperudeta

El retor Jesús Cordí, molt futbolero, va dedicar unes paraules a l’equip, recordant les alineacions del Torrent CF de la seua época, i va dedicar el malnom de “Marinet” al técnic local. 

 

Amb una foto de Germanor, i la ja obligatoria mascareta de seguretat per la pandemia, el Torrent CF va complir amb la tradicional ofrena que els equips esportius ofereixen als patrons. El acte va estar tancat al públic i nomes van assistir representants de la premsa i partits polítics en representació dels torrentins, ja que estaven prohibits els actes multitudinaris al carrer i amb aforament limitat en interiors. 

 

Prèviament, l’Alcalde de Torrent, Jesús Ros, va rebre a la plantilla del Torrent CF per a felicitar-les per l’ascens. Al mateix temps va prometre “ajudar a l’equip per a consolidar la categoría que es ara de tots”

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.228.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.