Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
FUTBOL

Víctor Ventosa: “El Torrent CF va a tornar a 2ªB molt prompte”

El president del Torrent CF marca com a primer objetiu assentar la categoria

Malgrat de portar un any en el càrrec, i la seua joventut, ja s’ha estrenat amb un ascensc a Tercera. Defensor de la fusió amb el CD Torrent, Ventosa creu el club pot iniciar una nova edat d’or després superar la arribada del Huracán fa uns anys.

S’ha aconseguit l’ ascens. Quin es el següent pas? Primer tenim que assimilar-ho. A partir d’ací, consolidar categoria. El primer any va a ser complicat, un any de moltes novetats, de provar i veure les ganes que teníem d’estar a tercera divisió. Estar a segona B es un somni, com ho era estar a tercera, ho hem aconseguit i a partir d’ací, veure fins a on som capaços de arribar.

 

Santi Marín ha sigut el primer entrenador de torrent en aconseguir l’ascens a tercera, podem confirmar la renovació? Al final Santi ha guanyat. Es un entrenador en el qual tenim molta confiança. Està amb nosaltres pràcticament des de el principi. Com a persona sobren les paraules i com a entrenador es cert que seguim confiant en ell i es el nostre entrenador en tercera.

 

Sabeu els preus dels passes? No podem concretar, depèn de molts factors. A dia de hui no sabem de forma oficial quins partits anem a jugar ni quan podrem jugar amb el aforament complet. Volem que la gent vinga al Sant Gregori els diumenges a les 6. El preu l’any passat eren 25 euros. En tercera el preu va a pujar, però n’hi hauran ofertes i accions com sempre. Per a gent que està parada, jubilats, gent jove...

 

Heu plantejat alguna reforma per al camp del Sant Gregori? Es un plaer jugar al Sant Gregori, però es cert que estem treballant amb el ajuntament per a seguir remodelant i donar resposta a la nostra gent. Aquest projecte es de tots i per a tots. Estem treballant per a donar les millors instal·lacions i comoditats esportives, socials i fins i tot culturals. Torrent CF va a seguir treballant per a estar en les màximes categories i oferir el major nombre de serveis a la gent que confia en nosaltres.

 

Creus que anem a viure altra edat d’or del Torrent CF? Jo crec que si. Em motiva el que estem formant en torn al Torrent CF. Volem arribar fins a on es mereix la ciutat de Torrent. Crec que el Torrent CF va a estar en Segona B molt prompte. No tingueu dubte”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.