Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
ENTREVISTA A L'ENTRENADOR DEL NOY BASQUET TORRENT

Marc Torres: “Hem apostat per un projecte jove, amb molta gent de la casa”

L’entrenador del Nou Bàsquet, de tan sols 27 anys, celebra amb els jugadors i l’afició torrentina l’ascens a la lliga EBA, l’equivalent a la tercera divisió en el bàsquet.

Com vàreu rebre la notícia de l’ascens directe? Quan vam fer la inscripció per a la lliga EBA i vàrem veure els equips que hi estaven, suposarem que les possibilitats eren reals, perquè s’estava estudiant ampliar el grup E de la lliga. Finalment, el president de la federació em va enviar un missatge per a confirmar-ho. Virtualment va ser molt emocionant.

 

Què significarà per a la ciutat de Torrent tindre a dos equips dels esports massius a la ‘tercera divisió nacional’? Que dos equips, dels esports més practicats en tot el país i en la ciutat, vajen a competir en lligues nacionals, ha de ser un revulsiu per a que la gent vaja els caps de setmana a donar suport a l’equip. Esperem que amb l’ascens molta més gent vinga al pavelló del vedat per recolzar-nos.

 

Aquest ascens suposarà que l’equip i el bàsquet vaja a ser tractat com altres clubs i altres esports? Espere que sí. No és la primera vegada que el club està en una competició d’aquest tipus. Podrà ser atractiu de cara a tota la pedrera, ja que poden veure en el primer equip una possibilitat de futur. Serà motivant per als xiquets, comencaran a apuntar-se més i realment se li donarà la visibilitat que ha de tindre.

 

Penseu que aneu a ser millor valorats? No podem tindre ninguna queixa de la ciutat ni de l’ajuntament respecte a la valoració. En tot el que hem necessitat ens han ajudat. Jo estic molt content en el tracte.

 

Quins projectes, respecte als fitxatges, teniu plantejats per a que el club puga conservar aquesta categoria? Per a nosaltres el tema dels fitxatges és el menys relevant. Tenim una filosofia clara, i és que el primer equip seguisca una continuïtat del que tenim a la pedrera. Hem apostat per un projecte jove, amb molta gent de la casa. En el cas que hàgem de fer algun, seguirá la nostra idiosincràsia.

 

Ja sabeu quan va a ser la tornada a la competició? Si no hi ha ninguna novetat, el primer cap de setmana d’octubre, i estarà dividida en dues fases. Durant la primera hi hauran 18 partits i després és jugarà una segona fase per l’ascens o descens.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.169.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.