Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
VEÏNAT

Les urbanitzacions i barris de Torrent suspenen les seues festes d’estiu

Els primers a anunciar la suspensió varen ser els veïns de San Cayetano que celebren les festes a principi d’agost

Els barris i urbanitzacions de Torrent s’han quedat sense festes. El mes d’agost sempre s’havia reservat per celebrar festes en els diferents barris i urbanitzacions del terme de la localitat però enguany no serà així. La pandèmia ha obligat també a les associacions a suspendre les seues festes. Els primers a anunciar la seua suspensió varen ser els veïns de San Cayetano que celebren les seues festes a principi d’agost. I així serà amb la resta d’associacions veïnals que no han organitzat cap acte durant tot el mes d’agost.  Aixió ho ha manifestat el alcalde Jesús Ros, qui ha destacat la “gran responsabilitat dels ciutadans amb la situació sanitaria”.

 

Ros va començar la roda de premsa referint-se a la situació atípica del carrer, “que hui hauria d’èstar en festa” Els torrentins i torrentines sempre han gaudit de les festes de barris i urbanitzacions però enguany no serà possible com tampoc podran gaudir els veïns del Mas del Jutge, una de les festes més arrelades en la localitat.

 

Ros també va informar que després de l’estiu es prendrà una decisió al voltant de la festivitat del 9 d’octubre, que es vol fer pero “encara s’ha de vore en quines  condicions. Es farà algo segur, pero no sabem el que es podrà fer”.

 

Es cancel·la la missa de campanya en honor a Sant Roc

La falla Sant Roc no podrà celebrar la tradiconal missa de campanya en honor al sant el pròxim 16 d’agost. Es tracta d’una cita anual que reunix als màxims represenants de la falla, als fallers i veïns del barri en ple període estival per retroba-se i no perdre esta tradició. Des de la comissió s’ha fet tot el possible per poder dur-la a terme amb els tràmits burocràtics corresponents i amb les recomanacions de distància social i higièniques de prevenció de contagi de la Covi19, però finalment el consistori ha recomanat que no se celebrara enguany. 

Tal i com han informat des de la falla: “La comissió ha intentat que es poguera celebrar l’Eucaristia en la nostra placeta, va realitzar els tràmits corresponents amb l’Ajuntament, però hem rebut resposta del mateix recomanant, donada la situació actual pel Covid-19, que no es realitze la dita celebració per precaució i responsabilitat amb la situació. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.86.138

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.