Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Agost del 2020
MÚSICA

Jazzpanorama plena L’Hort de Trènor de música fent front a la pandèmia

L’ edició d’enguany que ha comptat amb tres espectacles d’alta qualitat que va enamorar al públic assistent amb totes les mesures de seguritat sanitaria

L’Hort de Trénor s’ha convertit enguany en l’escenari del Jazz Panorama 2020, un referent musical que la ciutat ofereix any rere any. El programa, organitzat per l’Auditori, ve acompanyat d’altres espectacles sota el títol Nits d’estiu a l’Hort de Trénor. D’aquesta manera, va donar inici la nova edició composta enguany per tres espectacles d’alta qualitat. La jove trompetista, cantant i compositora Andrea Motis Quintet, acompanyada del seu inseparable quartet, va enamorar al públic amb un dels millors espectacles del moment de l’escena jazzística nacional i internacional.

 

Així, els torrentins i torrentines van gaudir d’un repertori de música que incloïa, entre altres, interpretacions d’ídols de la talla de Louis Armstrong o Chet Baker.  Al dia seguent, David Pastor “Film Sessions” que transformà les melodies de bandes sonores que formen part de la memòria cinematogràfica col·lectiva i va oferir un espectacle en el qual l’audiència connectà amb l’essència de la música a través del canvi. 

 

L’última proposta del festival Jazz Panorama d’enguany arribà de la mà del guitarrista, compositor i productor valencià Ximo Tébar. El passat 24 de juliol, el públic es delectà amb “Brazilian Jazz Project”, on l’artista va estar acompanyat per Gladston Galliza, una veu poètica del Brasil plena de matisos que la fan comparable a la de grans com Toninho Horta, Djavan, Milton Nascimiento o Antônio Carlos Jobim. Tébar compta amb una àmplia discografia (19 àlbums com a líder), ha rebut nombrosos premis i excel·lents crítiques. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.168.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.