Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 28 de Juliol del 2020
POLÍTICA

Multades 150 persones per no portar mascareta a Torrent des del 24 de juliol

La majoria de sancions han sigut de menors de 30 anys que no complien amb la llei que obliga també a usar-les al carrer

En només tres dies, la Policia Local de Torrent ha multat ja a 150 persones a Torrent per no complir amb l'obligatorietat de portar màscara en espais públics oberts i tancats. La conselleria de Sanitat Universal va anunciar el passat 24 de juliol per decret l'obligatorietat de l'ús de mascaretes per a totes les persones majors de 6 anys en tota la Comunitat en la via pública, en espais oberts a l'aire lliure i en espais tancats d'ús públic o oberts al públic, independentment de les recomanacions del distanciament social.

En esta última setmana s'han alçat a Torrent 219 actes per no portar màscara, 150 d'elles durant el passat cap de setmana, majoritàriament joves menors de 30 anys. El decret 11/2020 estableix les sancions lleus de 60 a 600 € -per no portar la màscara o el seu ús inadequat de 100 €-. A més, contempla multes greus, de 601 a 30.000 €, per l'organització, participació de reunions o festes privades o públiques, tant en espais privats com públics, que impliquen una aglomeració de persones on no es complisquen les mesures sanitàries. Finalment, per a les infraccions molt greus s'estableix una sanció de 30.001 € a 60.000 €.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Torrent i la Policia Local recorda la necessitat de posar-se la mascareta i fer un ús adequat d'esta, així com el compliment de les mesures higièniques per a entre tots i totes acabar amb el coronavirus.

 

El consistori treballa en una campanya de conscienciació dirigida als joves perquè facen un ús correcte de la màscara, la millor vacuna en aquests moments, sota el lema ‘Ser jove no et fa immune. Protegeix-te. Protegeix-me’

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.165.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.