Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Juliol del 2020
SUCESSOS

Detingut a Torrent després de trobar una plantació de marihuana

La Policia Nacional va descobrir 40 plantes que utilitzaven llum d'una derivació il·legal d'electricitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent i Gandia, a tres persones d'origen espanyol, una dona de 43 anys i dos homes de 32 i 44 anys, en dues operacions contra la salut pública. Es van realitzar dos registres un a un home en la localitat de Torrent al qual se li han intervingut 40 plantes de marihuana i divers material per al cultiu i un altre a un matrimoni a Gandia, a la qual se li van intervindre uns 10 grams de, pel que sembla, cocaïna, més de 1500 euros i una bascula de precisió.

A Torrent, les investigacions es van iniciar en tindre sospites els agents, després de rebre informacions referents a un domicili en el qual es podria estar cultivant marihuana. A conseqüència de les investigacions, els agents van realitzar al costat de tècnics del subministrament elèctric, diversos mesuraments, comprovant que hi havia una derivació clandestina. Finalment es va realitzar una entrada i registre en la qual es va detindre a un home i es van intervindre 40 plantes de marihuana, així com material per al cultiu d'aquesta.

A Gandia les investigacions es van iniciar per part de la policia en tindre coneixement de l'existència d'un habitatge en la barriada de Beniopa a Gandia, en la qual s'estaria venent substancies estupefaents a la menuda. Els agents van identificar als habitants de la casa que va resultar ser un matrimoni, al qual se li va realitzar un registre en el qual van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Es van intervindre uns 10 grams de pel que sembla, cocaïna, més de 1500 euros i una bàscula de precisió. Els tres detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

A Sagunt a una dona, de 24 anys, va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública, en localitzar-li 27 grams de, pel que sembla cocaïna, entre les seues robes i 100 euros en diferents parts del vehicle en el qual viatjava al costat dels seus dos fills menors. La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.204.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.