Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Juliol del 2020
ENTREVISTA TONI NEBOT (CS)

“Hem aconseguit que en Torrent els socialistes s’allunyen dels nacionalistes”

Nebot ha estrenat la seua regidoria de Consum i Mercats no Sedentaris en plena pandèmia però es sent satisfet del treball desenvolupat fins ara

Toni Nebot és des d’abril regidor de Consum i Mercats no sedentaris després de l’acord de Ciudadanos amb el Partit Socialista. Nascut fa 54 anys, es considera un amant de la terreta i de la seua gastronomia que gaudeix sempre que pot. Va nàixer dins d’una família de llauradors en el barri del Convent i actualment treballa d’electricista que compatibilitza amb el seu càrrec de regidor. Fa quatre anys va decidir entrar en política de la mà de CS després d’una xarrada en València de Fernando Giner a més de les ganes d’involucrar-se en la vida del seu poble.

 

S’ha complit un any del govern socialista a Torrent, com valora el seu partit aquest temps? Des del nostre partit sempre hem volgut desenvolupar una política constructiva i hem treballat per la nostra ciutat des de l’inici, hem estat aprenent cada dia. Jo sóc una persona molt treballadora i he volgut aprendre de tots.

 

Des del mes d’abril Ciudadanos forma part de l’equip de govern de Jesús Ros. Vàrem treballar en els fonaments i crec que és un pacte molt positiu per Torrent, hem pogut aprovar el pressupost que portava des de 2016 prorrogat.

 

En eixe govern vosté és el delegat de Consum i de Mercats no sedentaris de l’Ajuntament. Hem treballat des del primer minut. Dins des de Consum arriben consultes i preguntes al voltant de viatges contractats i serveis principalment.

 

Els mercats no sedentaris han tornat als carrers amb totes les mesures de seguretat, ha sigut una tasca complicada administrativament parlant? Al principi va ser complicat però després de reunir-nos i parlar, hui en dia, ja estan tots treballant i venent tant en el mercat dels divendres com el del dissabte, sempre complint amb totes les mesures de seguretat i aforament que marca la normativa. Començarem amb un 35 per cent de les parades i ara ja estan al cent per cent. He de dir que tenim uns bons mercats no sedentaris, que compleixen amb totes les mesures de seguretat i amb moltíssima varietat de productes.

 

Els torrentins i torrentines han tornat als mercats no sedentaris o encara anem amb molta prudència com va dir l’alcalde? Vàrem tornar a arrancar el passat 2 de maig amb només alimentació i ací encara hi havia molta por, però ja passat l’estat d’alarma i veient totes les mesures que està prenent l’Ajuntament la gent acudeix en normalitat als mercats. Hem de dir que tant els venedors com els compradors estan contents. I això és fruit del treball conjunt entre els venedors i l’Ajuntament i tot el treball es reflecteix en l’afluència dels torrentins i torrentines als mercats del divendres i del dissabte.

 

[Img #10296]

 

L’Ajuntament ha anunciat la contractació d’una brigada de cara a l’estiu per a conservar i netejar les zones verdes de la localitat. Però queda pendent la proposta del PP d’una brigada forestal permanent. Va ser una moció que vàrem aprovar tots els grups, encara nosaltres estàvem en l’oposició. He de dir que està treballant en aquest sentit i ja hi ha pressupost per desenvolupar aquesta proposta i es durà a terme.

 

Després que el seu partit, en l’àmbit nacional, va recolzar en dues ocasions la continuïtat de l’Estat d’Alarma i el pacte ací en Torrent, s’està allunyant Ciudadanos de la dreta? Nosaltres sempre hem deixat clar que som un partit de centre. Nosaltres sempre buscarem el millor pels ciutadans, tant siga recolzant l’Estat d’Alarma com ara entrar a governar en Torrent. Gràcies al pacte hem aconseguit també allunyar al PSOE de Compromís”.

 

Compromís ha declarat que Jesús Ros està més còmode fent pactes amb CS que amb el seu partit. És CS un partit fàcil de convéncer?  Nosaltres exigim sempre el millor pels torrentins i torrentines, per la Comunitat Valenciana i per Espanya. Ara no és moment de colors ni de partits, és moment d’anar tots a una.

 

En ple mes de juliol, Torrent com la resta de poblacions no tindrà Festes Patronals, té por d’un rebrot com els que s’estan produint en aquests dies? És un tema que no em deixa dormir. Com a regidor de mercats no sedentaris vaig tots els divendres i dissabtes a les 6:30 del matí perquè vull que tot estiga bé. No tenim festes enguany i cal ser prudents si volem tornar a gaudir l’any que ve. Cal portar la mascareta, rentar-se les mans i distància de seguretat, en definitiva, coses de sentit comú que hem de fer.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.142.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.