Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Juliol del 2020
VOX

Visió d’un polític sorprés!

Torrentins, (ací esteu inclosos tots, torrentins, torrentines, animals censats, etc…), des d’aquest espai intentaré plasmar la meua visió sobre com la política s’ha desviat del seu camí original, com actua l’equip de govern a l’Ajuntament de Torrent, les nostres actuacions com a oposició i l’escàs marge de maniobra que ens han deixat després de l’aliança PSOE-CIUTADANS, unint-se aquest últim al primer en un “intercanvi de cromos”.

 

A este món polític, al qual em vaig incorporar fa un any, m’he trobat amb tota mena de situacions; no obstant això, la que més perplexitat m’ha causat ha sigut la gestió d’aquest govern local. Diuen els regidors de l’equip de govern que “les coses de palau van a poc a poc”, no van a poc a poc, algunes “no van mai”. Les mocions aprovades de l’oposició es queden en un “brindis al sol”, perquè es despreocupen d’executar-les, quedant en l’aire eteri. El polític “professional” ha aprés a parlar, sense dir res. A donar la sensació de dominar un tema, quan en realitat no és així. S’encimbella i no té contacte amb la realitat, no sap de la problemàtica que es cou als carrers. Assistisc atònit al que s’ha convertit la política governant, en un espectacle d’ocultació, en el qual les promeses electorals queden justament en això, en promeses, una vegada prenen seient en la “butaca del poder”. Des del grup municipal VOX TORRENT, del qual sóc portaveu adjunt, hem tractat i tractem de ser fidels al nostre programa, sense paranys ni joc brut. Hem presentat 23 mocions, de les quals, les aprovades quedaran en l’oblit; perquè la seua aprovació no garanteix la seua execució; depenent això últim de la voluntat de l’Alcalde.

 

Vaig arribar ací per a fer una política basada en l’empatia, en l’honradesa, tenint responsabilitat i sentit del deure. Si no és així, estarem perdent de vista allò per al que els torrentinos ens van col·locar ací, i el dia que desconnecte de la realitat i no siga capaç d’empatitzar amb els ciutadans, hauré de tindre humilitat per a dir “adéu”. En la batalla electoral, es pren contacte amb la gent, prometent coses que després no es fan o no es poden fer, sent en aquest punt on es perd la confiança del poble.

 

La democràcia és un sistema polític que defensa la sobirania del poble i el dret d’aquest a triar als seus governants. És un sistema de responsabilitats, no d’immortalitats. La seua essència és que el triat pel poble ha de respondre per ell i assumir la responsabilitat de no estar a l’altura. Els debats polítics, les comunicacions a la població haurien de centrar-se en com resoldre els problemes dels ciutadans, tasca a la qual voluntàriament es van presentar i per a la qual els van triar. Però en comptes d’assumir la seua responsabilitat, es preocupen de justificar la seua ineptitud, les seues males arts i atacar a la resta de partits. (més a la web)

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.100

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.