Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Juliol del 2020
FÚTBOL

El Torrent CF jugarà la final d'ascens a Tercera Divisió

Els de Santi Marín s’imposen en el torn de penals al CFI Alacant i s’enfrontaran al Rayo Ibense el dijous 23 de juliol

Per penals. El Torrent CF torna a estar a les portes de tercera divisió per quarta vegada. Els de Santi Marín es van avançar en el marcador en el minut 43 de la primera part, però van rebre un gol en minut 96 de la segona part quan quasi tot el peix estava venut.

 

Amb molta força i bon joc, els torrentins es plantaren bé en el camp. En el minut 20 Adolfo va tindre un mà a mà amb el porter que va estar a punt de materialitzar, però poc després, al minut 43 es va rescabalar amb un golàs de cap amb un gran moviment de coll. En eixe moment va esclatar de alegria la banqueta i la poca representació que ha pogut acudir al partit per les restriccciones de Covid-19. Entre ells estaven el diputat d’esports de la Diputació de València, Andrés Campos, i Susi Ferrer, regidora d’Esports de Torrent.

 

En la segona part, el Torrent CF es va mostrar molt sòlid i només en un parell d’ocasions els homes de Cartagena van posar perill. Però quan van arribar els minuts finals, una jugada regirada en l’àrea va acabar amb el gol de l’Alacant, deixant muts a tots els jugadors del Torrent CF, que no li ho podien creure.

 

Amb la loteria dels penalts, ja que s’han eliminat les pròrrogues, comença la nit d'infart al camp municipal d'Alberic. Va ser el moment de la veritat, en el qual Santi Marín va haver de triar als homes que tirarien els penals. Va començar la tanda molt igualada però en el tercer tret Chinchilla fallava el seu tret i deixava al Torrent amb tot a favor per a passar a la final. Va ser llavors quan va entrar en escena el porter torrentí Toni Belmonte, que va parar el tret del jugador de l’Alacant.

 

Amb aquest resultat, el Torrent CF es jugarà la final dijous 23 de juliol davant el Rayo Ibense al municipal d'Alberic a les 20:30 hores.

[Img #10292]

 

Santi Marín: “Hem sigut un equip sòlid”

El tècnic del Torrent CF es mostrava després del partit content i feliç pel resultat. “Han treballat molt bé i hem sigut un equip molt sído un equip molt sòlid. Enfront de les individualitats de l’Alacant, hem sabut treballar en equip”.

 

El mister de l’equip taronja ha donat les gràcies a tots els que han fet possible que l’equip puga jugar la seua quarta final per a pujar a Tercera. “Ens hauria agradat poder comptar amb l’afició però sabem que han estat ací secundant des de Tele Torrent, i esperem poder veure’ls molt prompte i aconseguir per fi ascendir en el centenari del club”.

 

"Estem només a 90 minuts", es la frase que repetía Santi Marín al periodista Amadeo García Zahonero. "Si sabemos gestionar y estar concentrados podemos llegar a Tercera División"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.206.248.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.