Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Juliol del 2020
PP

Folgado demana que s'amplie la plantilla del TDIC per evitar cues al consistori

“l'Ajuntament de Torrent compta en el TDIC amb grandíssims professionals i amb un servei que és reconegut en tota la província de València, però en aquests moments i amb la reducció d'aforament en la planta baixa de l'Ajuntament, precisen de més mitjans humans per a continuar oferint un servei excel·lent”.

La portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado ha sol·licitat aquest matí al govern de PSOE i CS a Torrent “que s'amplie la plantilla d'atenció al ciutadà en la planta baixa de l'Ajuntament, conegut com TDIC, per a evitar les llargues cues que es formen diàriament ja que sembla que la nova normalitat va per a llarg”. 

 

A més, Folgado fent-se eco de les protestes ciutadanes a la porta de l'Ajuntament, diàriament, assenyala que “tots els dies es forma un caos a les portes de l'Ajuntament, a l'haver habilitada una única cua tant per a demanar cita, com per a qui ja té la seua cita i espera ser atés”. Pel que des del Partit Popular, es demana al govern municipal que “habiliten un altre espai diferent per a aquelles persones que acudeixen a sol·licitar cita de manera presencial, perquè es tracta en la seua majoria de persones majors que no saben fer-ho per Internet i fins ara han de formar una mateixa cua, amb els ciutadans que ja tenen la seua cita”.

 

La portaveu dels populars, ha afirmat que “l'Ajuntament de Torrent compta en el TDIC amb grandíssims professionals i amb un servei que és reconegut en tota la província de València, però en aquests moments i amb la reducció d'aforament en la planta baixa de l'Ajuntament, precisen de més mitjans humans  per a continuar oferint un servei excel·lent”. 

 

Els populars constrenyen al govern socialista a buscar solucions, ja que s'arriben a formar cues de més de mitja hora a les portes de l'Ajuntament cada dia, amb persones majors i amb mobilitat reduïda, dempeus i al sol. “Creiem que en la nova normalitat es pot continuar oferint un servei digne als veïns de Torrent però per a aconseguir-lo, el govern local ha de millorar alguns aspectes i no fer com si no passara res”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.137.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.