Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Juliol del 2020
FESTES

Els Moros i Cristians suspenen definitivament les festes de 2020

s'acorda per unanimitat no recolzar ni promoure cap acte la setmana de festes.

La federació de Moros i Cristians s'ha reunit en junta de Govern hui, a les 20.00h, i han acordat per unanimitat no recolzar ni promoure cap acte la setmana de festes. Després de la reunió mantinguda amb l'Alcalde i regidor de festes, Jesús Ros i Pascual Martínez, respectivament; seguint la línia que marca l'Ajuntament de Torrent i les mesures excepcionals que des de la Generalitat Valenciana la Federació ha arribat a aquesta conclusió perquè no es poden garantir la realització d'actes que complisquen les mesures actuals de seguretat.

Tal i com expressen en el comunicat que han enviat: 
"El panorama actual de rebrots no és molt falaguer i exercint la nostra funció de vetlar pel correcte funcionament i el millor escenari per a la nostra festa, hem d'actuar amb màxima responsabilitat sol·licitant a les nostres comparses i filaes que no incórreguen en l'organització d'actes ni esdeveniments a causa de la impossibilitat de no complir amb les mesures que se sol·liciten des del govern local i regional.


Per això aquesta junta de govern no es fa responsable, ni recolza, ni aprova cap acte ni esdeveniment. Cada comparsa i fila és lliure d'organitzar a nivell intern i seguint les mesures Covid trobades, reunions i celebracions sent els últims responsables i duent a terme un registre de persones participants.


Tan sols organitzarem, com la resta de poblacions l'estan fent, esdeveniments i actes a través de les xarxes socials o Tv de l'Ajuntament o teletorrent.


Lamentem, com vam dir en el seu moment, aquesta situació però la seguretat de cada component de la nostra federació és la prioritat que ara tenim. Agraïm els esforços de les capitanies i les diferents comparses i filaes i esperem que l'any vinent puguem realitzar les nostres festes amb l'esplendor i sentiment que acostuma."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.113.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.