Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 11 de Juliol del 2020
SUCCESSOS

Mor un jove apunyalat a Reina Sofia després d'una nit de festa a Torrent

El jove, Dani M. A. era conegut en el poble per haver participat en el programa de televisió "Mujeres, Hombres y Viceversa"

Un jove torrentí de 33 anys ha resultat mort després de ser apunyalat en una baralla ocorreguda en l'encreuament entre Reina Sofia i l'Avinguda al Vedat. Els fets s'han produït al voltant de les 4:45 de la matinada després d'una nit de festa a Las Américas. Dani era conegut en el poble per haver participat en el conegut programa televisiu nacional "Mujeres, Hombres y Viceversa".

 

El jove mort es trobava a un karaoke del centre Las Américas quan va discutir amb altres joves. Segons gent que es trobava a la zona de pubs, van ser expulsats del local. Passat un temps, Dani va trobar-se amb quatre xics a uns 200 metres del local a la vora de la rotonda de les fonts propera al centre comercial. En eixie moment, Dani va rebre dos ganivetades, que li van causar la mort quasi al acte. Una unitat del SAMU i un SVB van arribar al lloc del succés per intentar reanimar-ho pero una ganivetada hauria sigut mortal. 

 

[Img #10281]

 

QUATRE DETINGUTS I RECERCA DE PROVES

Segons fonts policials, els quatre involucrats en la baralla estan detinguts a l'espera de passar a disposició judicial. Dos dels quatre serien menors d'edat. 

 

Dos vehicles de Policía Nacional rastrejaren durant dues hores la zona per trobar un 'arma homicida. Este migdia policía nacional continuava la recerca en les inmediacions del lloc del succés on ja s'ha trobar algunes proves pero encara faltaria una prova principal del delicte segons ha pogut saber este periòdic. La policía ha registrar papereres, contenedors, jardins i camps a ambdues voreres de l'avinguda durante altres dues hores.

 

Dani va passar per el programa MHV de la cadena Quatro, i que ara es troba fora d'emissió a conseqüència de Covid-19. Dani ja no estava participant en l'espai matinal, però era molt conegut a la localitat pel seu pas pel programa televisió, un dels més vistos a nivel nacional. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.177.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.