Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de Juliol del 2020
SANITAT

El PP recull signatures per a la reobertura del Consultori de Sants Patrons

Folgado: “Són molts els veïns del Centre Històric de Torrent, afectats pel tancament del seu centre de salut a principis de la pandèmia de COVID-19, els qui ens han demanat que recollim signatures per a demanar a la Conselleria la seua reobertura immediata”.

El Grup Popular ha iniciat aquest matí una campanya de recollida de signatures per a la reobertura del Consultori Auxiliar de Sants Patrons a Torrent. “Són molts els veïns del Centre Històric de Torrent, afectats pel tancament del seu centre de salut a principis de la pandèmia de COVID-19, els qui ens han demanat que recollim signatures per a demanar a la Conselleria la seua reobertura immediata”, ha assenyalat Folgado.

 

Una recollida de signatures que estaran disponibles en comerços del Centre Històric de Torrent, l'oficina del Grup Popular a l'Ajuntament i que també pot signar-se a través de la plataforma *Change http://chng.it/ytvmybjm.

 

Els populars ja van alertar fa unes setmanes de la situació en la qual es troba el Consultori Auxiliar, situat dins del Centre d'Especialitats i els pacients de les quals han de traslladar-se des de març al Centre de Salut Torrent II, situat al carrer Xirivella. Un consultori dotat amb 2 metges i 2 infermers que atén  3.000 pacients, dels quals 1.500 són persones majors.

 

Folgado també va denunciar que el 20 de maig de 2020, el director d'atenció primària de l'Hospital General, va emetre una instrucció informativa pel qual adquiria el compromís institucional de reobrir Juan Llorens i Sants Patrons el 25 de maig, alguna cosa que encara no s'ha produït en el cas del Consultori Auxiliar de Torrent.

 

La portaveu del PP, també ha assenyalat que “fa unes setmanes vam dir que lluitaríem per la reobertura del Consultori de Sants Patrons, que no hem de confondre amb el Centre d'Especialitats, que es troba en el mateix edifici, i és el que farem iniciant aquesta recollida de signatures dels veïns”.

2 arxius adjunts

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.86.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.