Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Juliol del 2020
CRISI CORONAVIRUS

El col·lectiu de festes alternatives decideix cancel·lar el Festival de Cantautors

Segons fonts de l'organització, és una decisió interna presa sense pressions i emplacen a l'any pròxim

No hi haurà festival de cantautors en valencià. L'organització de les festes alternatives, composta per diversos col·lectius, ha decidit finalment no programar el concert de Miquel Gil als jardins de Parc de Trènor. La decisió es va prendre ahir i s'ha fet pública hui. Inicialment es va plantejar el concert per al 23 de juliol, tal com va publicar aquest periòdic, però aquest este es coneixia que eixa setmana havia sigut reservada per al festival de Jazz. Després de remenar-se altres dates, finalment l'organització ha decidit suspendre-les per a no crear distincions amb altres associacions que no podran realitzar actes al carrer com a Falles, Moros i Cristians, i entitats religioses.


Precisament aquest passat dissabte, l'Ajuntament va realitzar el primer acte públic amb més de 30 persones. Va ser un homenatge a les 55 persones mortes i 300 infectats amb coronavirus a Torrent. L'acte va comptar amb prop de 300 assistents i es van seguir extrictes mesures de salut amb distància social, màscares, gel hidroalcohólico i neteja de micros.


"Hem estat pensant-ho molt, i ho deixarem per a un moment millor", han assenyalat fonts de l'organització, que també han parlat amb el cantant Miquel Gil, qui anava a estrenar el seu disc a Torrent. "Hem parlat amb ell i ho ha entés perfectament", han assegurat. "Ningú ens ha pressionat per a no celebrar-ho, però tenint en compte que altres associacions com a falles i Moros i Cristians no han pogut realitzar actes multitudinaris al carrer no volem ser l'excepció, encara que és un concert amb persones assegudes". Al no poder garantir al cent per cent la seguretat, l'organització ha decidit no fer el festival, ja que tota la responsabilitat recauria sobre l'organització.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.153.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.