Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 01 de Juliol del 2020
CULTURA

Autocinema gratuït aquest cap de setmana

Les entrades s'han de reservar a través de la web municipal www.torrent.es en la secció “Reserva d'esdeveniments” 

Perquè els torrentins puguen passar un cap de setmana entretingut, l'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa un autocinema amb entrades totalment gratuïtes. La cartellera es presenta amb una programació musical i d'aventures amb les pel·lícules La ciutat de les estreles (La La Land) i Jurassic World. Així, ho ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació l'alcalde Jesús Ros i la regidora de Cultura, Susi Ferrer.


Amb un aforament aproximat de 100 vehicles, l'autocinema està situat en la carretera Mes del Jutge núm. 97 – 101. Dos acomodadors ajudaran en la ubicació de les actuacions, segons les mesures de cadascun. A més, hi haurà servei de *FoodTruck amb roses, dolços i refrescos. 

 

Referent a la programació, Susi Ferrer ha destacat que “hem fet una selecció de pel·lícules fresques i d'acció perquè agraden a tots els públics”. D'una banda, el ball, la música i l'amor brillaran el divendres 3 de juliol a les 22.30 h amb La ciutat de les estreles (La La Land). El film conta la història d'una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings i s'enamora d'un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris. L'amenaça de separació sorgeix amb la gran ambició per arribar al cim en les seues carreres artístiques.

 

D'altra banda, els dinosaures arribaran a Torrent el dissabte 4 de juliol a les 22.30 h de la mà de la pel·lícula Jurassic World. Els torrentins coneixeran la nova espècie de dinosaure, creada pels científics de manera artificial i molt perillosa, ataca als turistes que visiten el parc temàtic "Jurassic World", situat en una illa enfront de Costa Rica. 

 

Les entrades, que són gratuïtes, han de reservar-se amb anterioritat en la pàgina web municipal a través del següent enllaç: https://bit.ly/2vymngx. L'obertura de portes serà a les 21.30 h. 


Finalment, la regidora de Cultura ha declarat que “si la proposta funciona bé aquest cap de setmana i té gran acolliment entre la ciutadania, l'autocinema continuarà obert altres caps de setmana”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.202.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.