Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Baixa a 3 la xifra de nous casos de coronavirus en els últims 14 dies

El nombre de casos detectats a Torrent arriba als 299 des del primer cas detectat el 8 de març tres casos.

Aqueix és el nombre de nous positius en els últims 14 dies a Torrent. Els 10 casos que es van detectar poc després de l'inici de la fase 2 han anat baixant i ja només queden 3 en l'actualitat, segons les dades facilitades pel portal estadístic de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. El número de morts segueix igual, des que se sumaren 2 morts més des de la primera comunicació oficial de morts per municipis.

Torrent acumulava el dia 18 de juny 10 nous casos en una setmana. La capital de L'Horta Sud era la que més havia augmentat percentualment el nom de casos i era la ciutat amb més PCR positius en els últims 14 dies després de València (62), i igualada amb Utiel (10). Dels 10 nous casos registrats en tota la Comunitat Valenciana, el 20% s'han registrat a Torrent. De fet, la taxa de reproducció és situa en el 1,22, per damunt de l'1% que és recomana perquè no és convertisca en una epidèmia incontrolada. Aquesta situació s'ha reconduït i dijous passat es publicaven les dades relatives en el dimecres 24 de juny on Torrent ha reduït els casos actius en els últims 14 dies a 6. Aquest diumenge aqueixa xifra ha baixat a 3.

 

Aquesta bona notícia assenyala que els brots que s'han donat es troben de moment controlats. Segons l'històric de dades que aportava la Conselleria, que no ha volgut aclarir l'origen dels focus, almenys algun dels positius seriosa en una residència, mentre que almenys dos positius corresponia a un focus fora de residència localitzat a Torrent.

 

La reducció de 10 a 6 casos podria estar relacionat amb els 4 positius que es van registrar el dia 10 de juny, fa dues setmanes. En aquella situació, no es va donar informació tampoc es va aclarir el focus, però aqueix mateix dia es van donar 4 positius en residències a la Comunitat Valenciana. El cas del 18 de juny sí que es van donar casos fora de residències, per la qual cosa dels 4 nous casos PCR en els últims 14 dies, almenys 2 eren d'un focus a Torrent fora de les residències. Hui dia, Salut Publica encara no ha donat pistes d'on era l'inici.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.157.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.