Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de Juny del 2020
CULTURA

El festival de cantautors de Torrent es celebrarà al juliol amb aforament

La XIV edició comptarà amb l'actuació única del cantant valencià Miquel Gil, que l'any passat 2019 va traure el seu seté disc “Geometries”

Hi haurà festival. Malgrat la pandèmia de coronavirus, els jardins de l’Hort de Trènor tornen a ser l’escenari d’una nova edició del festival de Cantautors que enguany a dalt a la XIV edició. En aquesta ocasió només pujarà a l’escenari el veterà cantautor valencià Miquel Gil, que apujarà per a compartir els seues cançons de l’utim disc “Geometries”.


Encara mancada concretar la data, però posiblement seguisca el 23 de juliol. No serà un festival com els dels anys anteriors, ja que l’aforament és reduirà a 217 persones amb 2 metres de distància de seguretat. Serà un festival “més íntim” on la música serà de nou la protagonista. No serà possible fer el tradicional sopar amb preus populars per a pagar el concert, per aixó només hi haurà un únic cantant al l’escenari torrentí.


Miquel Gil torna a Torrent per presentar el seu sèptim treball. Els seus primers passos musicals els dóna en ambients rockers, però prompte coneix Vicent Torrent i Manolo Miralles amb els quals fonga “Al Tall”; dónes d’aleshores està immers en la música d’arrel tradicional. En diferents etapes d’”Al Tall” ha estat baixista i/o percussionista, ocasionalment guitarrista, i esporàdicament dolçainer.


L’Any passat apujaren a l’escenari torrentí Gem i Daniel Rosell. La cantautora de Benigànim va presentar el seu últim treball “Dent de lleó”. Acompanyant a Gem va estar la passada edició Daniel Rosell que presenta ‘Els ombres’, el seu últim disc produït pel Ferran Palau i el Jordi Matas (col·laborador habitual del petit de calç Eril i el propi Ferran Palau). Un recull de nou cançons on l’autor reflexiona al voltant de la idea que la part visible dels cuses potser no correspon del tot amb la realitat, simplement són “Els ombres”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.186.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.