Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Amparo Folgado Amparo Folgado
REDACCIÓ
Dilluns, 29 de Juny del 2020
PRIMER ANY DE MANDAT SOCIALISTA

Folgado: “Hem vist pocs fets els primers mesos”

Amparo Folgado critica que sigan encara moltes coses pendents como Gemersa

Des de el PP, han assenyualat que L’any, per raons sanitàries, ha sigut quasi inhàbil políticament i, desgraciadament, ocupat per un però en els primers mesos del govern socialista “hem vist ha sigut més del mateix: pocs fets”. Segons el PP el consultori mèdic de Parc Central, Wen l’aire; GEMERSA en un carreró sense eixida i consumint-se per moments; la contribució, un any més pujant; el rebut de l’aigua, augmentat; obres faraòniques alçades una altra vegada a pocs mesos de la seua finalització, com Camí Reial; la plusvàlua, ofegant a les famílies que han tingut la desgràcia de perdre a un familiar. Un any en què l’alcalde s’ha dedicat a comprar parcel·les i edificis, deixant de costat les prioritats dels veïns”

 

Per al Partit Poplar, este primer any l’única proposta del Govern local ha sigut ficar en l’executiu a Ciutadans per a salvar els seus pressupostos i la seua legislatura. “Un equip de govern que en tot moment ha anat a rebuf de l’oposició, que en tot moment li hem marcat l’agenda. Un any de mocions de l’oposició aprovades en Ple, però parades en la seua execució, ja que, segons l’Alcalde, en Ple es poden aprovar moltes coses, però que es duguen a terme és una altra cosa”, ha recordat la portaveu popular Amparo Folgado.

 

Un altre any més, amb El Vedat i altres zones boscoses abandonades de cara a l’estiu; carrers on l’única cosa que brilla és la neteja, per la seua absència; barris degradats i abandonats dels quals l’Ajuntament sol es recorda d’ells per a cobrar anualment l’IBI.

 

Un any que l’única cosa que podem traure en clar és que Ciutadans només buscava la poltrona i acomodar-se, alguna cosa que ha interessat a Ros per a blanquejar totes les seues actuacions.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.11.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.