Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
ANDRES CAMPOS
Dilluns, 29 de Juny del 2020
PARTIT SOCIALISTA TORRENT

"Politiques per a les persones"

A l'inici de 2020 ningú podia imaginar com ens anava a canviar la vida en poc temps. En els últims tres mesos, la nostra ciutat, el nostre país i tothom, ha hagut de fer front a una de les majors crisis sanitàries de la història.

Sempre recordarem a aquelles persones que ens han deixat en aquest temps. El nostre suport i solidaritat a les famílies de les víctimes afectades. Com mai oblidarem la magnífica labor de tots els serveis essencials, tant públics com privats, per a mantindre l'atenció a la ciutadania. I com cada vesprada a les 20 hores en cada balcó, finestra i terrassa del nostre poble, els torrentins i torrentines ens desgastàvem les mans en mostra d'agraïment i ajudant a combatre el virus de la millor manera que es podia fer: quedant-nos a casa.

Una situació excepcional i completament desconeguda fins al moment per a tots i totes. Hem hagut d'enfrontar-nos a un enemic invisible que ha posat aprova la nostra agilitat en la presa de decisions i la nostra capacitat de resposta. Perquè si enguany sempre serà recordat per la crisi sanitària mundial, provocada pel COVID-19, també ho serà per com la ciutat de Torrent es va unir des de la responsabilitat i l'esforç conjunt per a superar un dels moments històrics més difícils. I per com el seu Ajuntament i els seus polítics van estar a l'altura, van saber aparcar les seues diferències i van unir forces per a desenvolupar polítiques sanitàries, socials i econòmiques en benefici de tots els torrentins i torrentines, i que s'han traduït en un document consensuat per tots els grups municipals per a pal·liar els efectes de la crisi i ajudar a la recuperació econòmica i social de Torrent: el Pla d'Actuació Municipal 2020 de xoc contra el COVID-19.

Una reacció que ha sigut possible gràcies al treball previ que es realitzava per l'equip de govern al capdavant de la gestió de la ciutat. En els últims quatre anys Torrent ha reduït a la meitat el deute municipal i s'han encadenat cinc exercicis amb superàvit, la qual cosa ha permés disposar dels recursos econòmics i humans per a atendre de manera urgent la multitud de necessitats de la ciutat. A diferència d'altres governs anteriors, en aquesta crisi sanitària només hi havia un objectiu: salvar persones. Ningú es podia quedar arrere.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.111.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.