Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
SALVADOR BENLLOCH
Dilluns, 29 de Juny del 2020
VOX TORRENT

“Un any de Vox en Torrent”

Els inicis sempre són difícils i el nostre grup ha hagut de bregar amb una tediosa burocràcia, maniobres polítiques, a vegades joc poc net, mocions descartades pràcticament abans de nàixer o propostes que, fins i tot sent aprovades per unanimitat, no s’han executat per falta de voluntat de l’equip de govern.

 

Enguany, lamentablement, una pandèmia també ens ha obligat a replantejar tota la nostra estratègia política i ajustar-la a una situació complicada, inesperada i desconeguda. La nostra marxa va començar amb l’aprovació de la primera moció que presentem i orientada a la posada en marxa de millores en El Vedat en matèria de prevenció d’incendis. També portem al Ple una moció sobre jardineria i pas de vianants amb la finalitat de donar visibilitat en aquelles zones o rotondes que les tanques impedien la visió bé de vianants o vehicles, evitant d’aquesta manera, accidents. Hem defensat la llibertat d’elecció de llengua en els centres educatius, el dret dels pares a conéixer aquelles activitats i tallers que realitzen els seus fills en els col·legis, i l’obligatorietat d’onejar la bandera espanyola en els centres educatius d’ensenyament secundari i batxiller.

 

Una altra de les nostres actuacions va ser la de rebutjar els pressupostos de 2020, per considerar-los desfasats a causa de la situació de crisi sanitària i econòmica, perquè es van emportar al Ple recentment decretat l’estat d’alarma i, d’altra banda, perquè estaven destinats a subvencionar associacions partidistes i ens deficitaris.

 

En el marc del Covid-19, presentem immediatament un paquet de mesures orientades a pal·liar les conseqüències econòmiques sobre els comerciants, autònoms i pimes. Igualment, registrem una moció en la qual sol·licitem una bonificació del 95% sobre l’impost de plusvàlua, per considerar-lo injust i de doble imposició, però va ser rebutjada per l’equip de govern. En conjunció amb la resta de grups de l’oposició, s’ha presentat recentment dues propostes d’especial interés per als torrentinos, com la d’atorgar la Insígnia d’Or a la ciutadania de la nostra localitat i la constitució de la Comissió de Suggeriments i Reclamacions. I finalment, sent sensibles amb tots aquells sanitaris l’esforç dels quals en aquests mesos ha sigut incalculable, hem sol·licitat que s’aprove una compensació econòmica com a reconeixement a la seua immensa labor.

 

La travessia fins a arribar ací no ha sigut fàcil; malgrat les dificultats aquest grup municipal continuarà exercint una oposició ferma i responsable, com ja anunciem en el nostre discurs d’investidura. Continuarem defensant els valors del nostre partit, aquelles mesures que milloren la vida dels torrentinos, que protegisquen i asseguren el seu benestar; i lluitarem contra el corró ideològic de l’esquerra.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.175.200.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.