Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Juny del 2020
ESPORTS

El Torrent CF s’enfrontarà al Alacant en semifinals de la promoció a Tercera

Santi Marín, “Serà motivador jugar, és un gran equip i també bones individualitats”

El Torrent CF haurà de tombar a l’Alacant Independent si vol guanyar-se l’ascens en una de les tres finals que donen el passe a la Tercera Divisió. De guanyar, s’enfrontaria al guanyador del CD Buñol – UD Rayo Ibense. El sorteig s’ha realitzat este dijous a les 17:00 hores en la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana amb un representant de cada equip per la pandèmia de coronavirus, que farà que enguany la promoció es jugue en unes circumstàncies excepcionals de seguretat sanitària.

 

Tots els partits es jugaran en seu única en el camp dels Arcs de L’Alcudia. Les semifinals enfrontaran al Muro CF (2n) contra CD Borriana (2n), CFI Alacant (2n) contra Torrent CF (2n), i al CD Buñol (1r) enfront del UD Rayo Ibense (3r). El la Vila Joiosa CF (1r) es bat al CDA Sant Marcelino (3r), i el CD Benicarló (1r) a l’UE Tavernes de la Valldigna (3r). Finalment, el UD Castellonenc (1r) disputarà el seu partit contra el CD Castelló B (3r).

 

La primera semifinal será el 16 de juliol, dijous a les 19:30, i si guanya i passa a una de les tres finals, jugaría el día 23 a les 20:30 hores. Tots els partis es diputaran sense públic a porta tancada i accés per a periodistes acreditats necesaris. 

 

SANTI MARÍN: “SERÀ MOTIVADOR, ES UN GRAN EQUIP"

Santi Marín s’ha mostrat content pel rival que els ha tocat jugar. Per al tècnic del Torrent CF, l’Alacant Independent “és un bon rival, és un bon equip i té moltes individualitats, serà motivador jugar contra ells”. L’Alacant anava líder al final de la primera volta, per tant serà un rival difícil, no obstant això Santi Marín, que preferia al Muro, del qual ha dit és un dels favorits.

 

De nou s’ha complit la sort que toca sempre jugar amb equips d’Alacant. Fa 5 anys va ser contra l’Almoradí, i fa 3 contra el Jove Espanyol de Sant Vicent del Raspeig on van caure eliminats. Els torrentins esperen que a la tercera siga ja la definitiva. 

 

ENTRENAMENTS

El Torrent CF va tornar a entrenar de manera conjunta el passat dijous 19 de juny després de tres mesos d’aturada esportiva. Els de Santi Marín van tornar a veure’s les cares de prop al Sant Gregori després de que tot el plantell passara sense incidències les proves PCR que exigia la Federació Valenciana de Fútbol per a poder disputar la promoció d’ascens a Tercera.

 

Durant diverses hores els jugadors van realitzar entrenaments físics de manera conjunta i esta setmana ja han realitzat entrenaments tàctics i de joc onze contra onze. Des del club taronja, s’està vivint amb molta il·lusió per la que pot ser la temporada de tornada a la tercera divisió per a un club històric que en 2022 celebraria el seu centenari, un objectiu que els torrentins tenen marcat al cap per a rellançar el projecte.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.242.191.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.