Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Juny del 2020
POLÍTICA

Veïns de barranc denuncien una plaga de mosquits per aigua embassada d'una obra

Desde el PP han demanat a l'Ajuntament que exigisca a la Confederación que finalizce la canalització adequadament

Picades a tota hora. Una obra inacabada de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer no deixa descansar als veïns del barranc que viuen prop d'una bassa d'aigua estancada per una obra inacabada de canalització que hauria d'haver finalitzat la Confederació Hidrogràfica del Xùquer. Davant aquesta situació, veïns del carrer Jesús del barri Xenillet, s'han reunit conel Partit Popular perquè els ajude a denunciar la situació que segueix sense solucionar-se per part del govern local.

La plaga de mosquits que estan patint des de la creació fa poc, d'un canal d'aigua que deriva aigües pluvials des del barranc de la Saleta a Aldaia, fins a Torrent. La portaveu del PP, Amparo Folgado ha visitat el barri al costat dels veïns i ha pogut comprovar com la cataracta d'aigua d'aquest canal, ha format un gorg amb aigua estancada durant tot l'any, provocant la proliferació de mosquits, que s'agreuja en època estival.

“M'he compromés amb els veïns a visualitzar aquest problema de salut i a traslladar-lo a la resta de grups municipals i a l'equip de govern, perquè la Confederació Hidrogràfica que és la propietària del canal i del barranc, realitze les obres necessàries per a evitar la formació de la gran bassa en la qual proliferen els mosquits, alguna cosa que haurien d'haver fet quan van realitzar la desembocadura del canal”, ha afirmat Folgado.

MAJOR VIGILÀNCIA AL BARRI
La portaveu dels populars s'ha reunit en el mateix carrer amb els veïns del barri, acompanyada dels regidors del PP, Bor Císcar, Ana Penella i José Gozalvo els qui han pogut recollir altres queixes dels veïns, relacionades amb la neteja i el civisme. “els veïns del carrer Jesús ens han traslladat queixes molt fàcils de solucionar per part del govern socialista, com és el manteniment de les zones enjardinades i una major vigilància en el barri, per a evitar les deposicions de mascotes”, assenyala Folgado.

La portaveu del PP ha agraït als veïns aquesta trobada i s'ha compromés a traslladar aquestes i totes les seues queixes en el pròxim Ple del mes de juliol a l'alcalde de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.190.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.