Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Juny del 2020
SUCESSOS

Detenen gràcies a l'ajuda d'un estudiant a un lladre reincident de Torrent

Al detingut se li atribueixen una vintena de denúncies per robatori en cotxes i trasters de de Parc de Trènor i voltants.

Va escoltar un cristall trencat i es va despertar. El que no sabia Jose Manuel, estudiant de 29 anys de Treball Social, és que la nit acabaria detenint al costat de son pare, que és Policia Local de Torrent, a un conegut delinqüent al qual se li atribueixen una vintena de denúncies per robatori en cotxes i trasters d'habitatges del barri de Parc de Trènor i voltants.

Eren les 1.36 de la matinada d'aquest dilluns quan un soroll de cristalls va sorprendre a Jose Manuel. Va traure el cap per la finestra de sa casa, situada al carrer Sant María Mozarello i va vore com un home d'uns quaranta anys intentava robar en un cotxe aparcat al costat de les vies del metro. Sabia que el Nissan Almera gris era d'una veïna i sense pensar-ho dues vegades, descalç i sense samarreta, va baixar per a intentar que deixara de fer el que feia.

Segons consta en la seua declaració, José Manuel va començar a increpar a l'home, que intentava marxar-se dient s'havia trobat el cotxe ja obert. En eixe moment li va agarrar del braç perquè no marxara però van començar a forcejar. Veient que l'inesperat veí no deixava que marxara, el presumpte lladre va traure un tornavís i va atacar a José Manuel. Després de forcejar durant un temps va acabar per soltar al sospitós. En aqueix moment, va començar una persecució amb crits als veïns perquè cridaren a la policia, mentre que l'home li deia “Deixa'm en pau o et mate”. Després de tres quarts d'hora seguint a l'home va arribar fins al barranc a l'altura del Barri Xenillet. Allí, José Manuel va decidir abandonar ja perquè la zona es trobava molt fosca.


FILL DE PARE POLICIA
Tornant ja a casa es va trobar amb un el seu pare, agent de la Policia Local, que també havia avisat als seus companys del torn de nit. Un cotxe de Policia Nacional es va sumar a la cerca pel barri però no van aconseguir donar amb el fugitiu. No obstant això, tornant a casa es van trobar en la Plaça Major amb el sospitós, quan pel que sembla tornava al seu domicili pel barri de Montesión.

Encara que és estudiant de Treball Social, sembla que tinga sang de policia per les venes, pero Jose Manuel ha restat importància a la seua actuació, i la casualitat que el seu pare siga policia. "Ho vaig fer sense pensar, vaig vore que estava furtant i vaig intentar reduir-ho i que no s'anara perquè ens havien robat moltes vegades pel barri".

Finalment el presumpte lladre va ser detingut en ser reconegut per Jose Manuel, que en una posterior declaració en comissaria va identificar sense cap mena de dubtes entre altres 8 persones a l'home amb el qual es va enfrontar la nit anterior. Segons el declarant, l'home va ser posat a disposició policial acusat de diversos delictes i es trova a la pressó. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.32.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.