Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Control policial. Foto Arxiu. Control policial. Foto Arxiu.
REDACCIÓ
Diumenge, 21 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent finalitza l'estat d'Alarma amb 3.000 multes en 98 dies

L'alcalde demana als torrentins que actuen amb responsabilitat i que utilitzen la mascareta si no poden mantindre la distància de seguretat

Han sigut 97 dies d'Estat d'Alarma, el període de limitació de llibertats més llarg en democràcia. L'estat d'alarma i les mesures de confinament van entrar en vigor el passat 15 de març que només deixaven eixir al carrer per a realitzar activitats permeses. El passat 2 de maig ja es va poder començar a eixir a fer esport i passejar guardant la distància social, i finalment este diumenge 21 de juny s'ha alçat la llibertat per a poder viatjar per tota Espanya i quasi tota Europa.

Durant aquest temps Torrent ha viscut la duresa de prop de 300 positius i 55 morts amb coronavirus. Les llargues cues dels supermercats, els aplaudiments als balcons, els aniversaris, les videoconferències, la reobertura de comerços, bars i moltes experiències que no s'oblidaran durant molt de temps. Però la nova normalitat, decretada abans de finalitzar l'Estat d'Alarma es quedarà fins que es trobe una vacuna.

En aquests quasi cent dies s'han imposat 3.000 multes a Torrent. Per a l'alcalde Jesús Ros, el comportament dels ciutadans, "En el seu conjunt, ha sigut l'adequat. Sempre estan les excepcions que ens recorden que continuen havent-hi ciutadans que no acaben de vore la gravetat de la situació", ha recordat.


ROS: "LA MILLOR BOVINA ÉS LA MÀSCARA"
L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha avisat que el passe a la nova normalitat és només un pas més per a "aconseguir viure com més prompte millor en la normalitat total". Per això ha demanat "continuar actuant amb responsabilitat i aplicant totes les recomanacions que se'ns fan", i ha advetido. "Si fem una volta per la ciutat, a vegades tenim la sensació que no acabem d'entendre que el risc no ha desaparegut. Hem avançat, però podem tornar a tindre dificultats. De tots nosaltres depén que la situació vaja a millor".

Ros ha recordat que l'ús de mascaretes és imprescidible si no es pot mantindre la distància de seguretat de 1,5 metres. "En aquests moments en els quals s'està investigant per a trobar una vacuna, la millor bovina és utilitzar les màscares. Fes-te un favor i fes-lo als altres: utilitza la màscara".

Finalment, Jesús Ros ha deixat també unes paraules de record per tots els morts. "Continuen estant en el nostre cor aquells que ens van deixar".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.36.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.