Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Juny del 2020
ESPORTS

El Torrent CF torna al Sant Gregori i s'entrena ja per a la promoció d'ascens

Els de Santi Marín han tornat a entrenar junts després de passar les proves PCR que obliga la Federació per a competir

El Torrent CF va tornar a entrenar de manera conjunta ahir dijous després de tres mesos d'aturada esportiva. Els de Santi Marín van tornar a veure's les cares de prop al Sant Gregori després de que tot el plantell passara sense incidències les proves PCR que exigia la Federació Valenciana de Fútbol per a poder disputar la promoció d'ascens a Tercera. Durant diverses hores els jugadors van realitzar entrenaments físics de manera conjunta encara que de moment no han realitzat entrenaments de tàctics i joc onze contra onze.

S'espera que al llarg del dia de hui la Federació informe sobre la data del sorteig que es podria realitzar presumiblement després de Sant Joan. Segons ha pogut saber aquest periòdic, depenent dels encreuaments la Federació podria triar l'una o l'altra seu per a evitar llargs desplaçaments. El més probable és que les eliminatòries de la promoció es desenvolupen el 18 de juliol.

Des del club taronja, s'està vivint amb molta il·lusió per la que pot ser la temporada de tornada a la tercera divisió per a un club històric que en 2022 celebraria el seu centenari, un objectiu que els torrentinos tenen marcat al cap per a rellançar un projecte que enganxament a la ciutat.

La plantilla, que es troba disponible per a en desenllaç final de la temporada, ha estat entrenant físicament des de casa durant el confinament i posant-se a punt fent carreres en l'exterior de manera separada. Santi Marín no ha deixat que l'equip es despiste i ha programat durant tot aquest temps entrenaments personalitzats i també xarrades tàctiques. Durant el mes que queda de preparació, l'equip deurà ara reprendre el ritme de competició de cara a unes finals totalment insuales ja que no hi haurà públic en les graderies i no podria celebrar-se al carrer per culpa de la pandèmia de coronavirus.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.141.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.