Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Multen a 17 persones per no portar la mascareta al eixir de casa

Jesús Ros demana prudència i distància social davant el repunt de 8 casos en l'última setmana

Preocupació i cautela davant l'augment de 0 a 8 casos per coronavirus a Torrent en l'última setmana. Davant aquesta nova situació, l'alcalde de Torrent ha afirmat que s'està aplicant ja el nou decret de la Nova Normalitat, i a conseqüència d'això "s'han imposat 17 multes esta setmana per no portar damunt la màscara". El nou decret que va entrar en vigor la setmana pasada obliga a totes les persones a portar sempre damunt la mascareta per si fora necessari utilitzar-la si no es pot garantir la distància de seguretat.  Si no s'emporta posada, s'ha d'emportar a la mà, sac, bossa o butxaca, però s'ha d'emportar amb si.


Jesús Ros ha mostrat preocupació per l'augment de casos i avisa que a Torrent "no serem tan valents com a València", en resposta a la proposta de València de plantar la Fira d'atraccions de Juliol. "En aquests moments, la millor vacuna és la màscara", ha recordat Ros, que de moment ha avançat que l'Ajuntament de Torrent només programarà actes no massius i en els quals es puga respectar la distància de seguretat.

UNES FESTES Al CARRER I AMB CONTROL D'AFORAMENT EN LA NOVA NORMALITAT
En la roda de premsa s'ha tornat a parlar de com podrien ser les festes d'enguany. Amb els actes més multidudinarios anul·lats, la Federació de Moros i Cristians tenia la intenció de poder realitzar actes per als festers a les portes de les casernas i kábilas com els sopars. De moment no se sap en quines condicions donarà l'ajuntament el permís per a l'ocupació de la via pública a les associacions festeres, falles i altres col·lectius com a urbanitzacions que organitzaven activitats a l'estiu.

L'Ajuntament de Torrent està preparant un programa de festes no multitudinari. Enfront dels permisos de revetles que autoritzarà Galícia aquest estiu, a Torrent s'ha plantejat de moment un autocinema en el polígon així com el tradicional "Música a la fresca" en diverses zones de la ciutat però amb control d'aforament. Els torrentins tindran enguany limitats els seus moments d'oci, i a la ciutat només podran gaudir de la piscina municipal, limitada a un 30% d'aforament, així com Dins del programa alternatiu estiuenc també s'inclouen actes de "Música a la Fresca", xicotets concerts i actuacions a l'aire lliure, amb control d'assistència.

Per als més xicotets, l'Ajuntament mantindrà els campus d'estiu però amb un solo el 60% de les places. Quedaran només 400 a preus de 128 euros i 74 euros la quinzena. Tindran preferència els menors de famílies monoparentals o on tots dos treballen per a facilitar la conciliació.

La roda de premsa convocada per a hui dimecres ha sigut la segona des que es va decretar l'Estat d'Alerta, i la primera roda de premsa presencial en tres mesos. La reunió amb els periodistes s'ha realitzat en el saló de plens en lloc de la sala de comissions perquè es pogueren mantindre major distància de seguretat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.200.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.