Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent registra altres 4 nous positius més per coronavirus, i suma ja 8 casos

Almenys 2 positius serien d'un possible brot localitzat fora de les residències de majors

Un o dos nous brots de coronavirus podrien haver-se produït a Torrent des del passat dia 20 de maig. Segons les dades facilitades hui per la conselleria de Sanitat, Torrent hauria sumat hui altres 4 nous casos positius per coronavirus, que s'acumularien als 4 que es van confirmar amb test PCR dijous passat 11 de juny, que s'haurien registrat a partir del 20 de maig. Dels 14 positius de hui en tota la Comunitat, el 28% corresponen a la capital de L'Horta Sud.

Segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, el passat 11 de juny es va informar de 4 casos en residències, però com es habitual es va ometre intencionadament en quines residències, per tant no es podia saber si eixos 4 casos corresponien a una residència de Torrent. Eixe mateix dia es van comunicar 2 morts en residències, de les quals 1 era a Torrent, que havia augmentat de 53 a 54 la xifra acumulada de morts per aquesta pandèmia, per tant la mort era d'una residència. 
 

[Img #10206]

 

UN BROT FORA DE RESIDÈNCIES EN TORRENT

En el dia de hui, 15 de juny, Generalitat ha confirmat només 1 positiu amb coronavirus en residents i 1 de treballador de residències, per la qual cosa almenys 2 dels 4 positius de Torrent no estarien relacionats amb residències, per la qual cosa es dedueix que hi hauria almenys un brot a la ciutat que no correspondria amb les residències.

L'escalada de nous casos a Torrent es produeix quinze dies després des que s'iniciara la fase 1 amb l'obertura de les terrasses de bars de la ciutat. Este periòdic va sol·licitar el passat día 11 de juny per escrit a Salut Pública informació sobre l'augment de 4 casos dijous passat per a determinar si el cas s'havia produït dins de les residències Santa Elena o Mi Vedat, en una nova residència, o si el brot procedia del carrer. Hui dia, seguim sense informació, per tant sol·licitarem directament la informació a la consellera en la pròxima roda de premsa del dimarts.

Torrent és ja la quarta ciutat amb més positius després de València (59). Requena (11) Castelló (10). Fa quatre dies Torrent era la cinquena ciutat amb més casos amb 4. Només Requena i València ha augmentat en més casos que Torrent, sent la pujada de València de 5 casos i Torrent 4. La resta de grans poblacions ha baixat en nombre de casos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.202.183.118

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.