Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juny del 2020
POLÍTICA

Els xiquets poden ja tornar a jugar als parcs infantils a Torrent

També es pot viatjar per tota la Comunitat Valenciana sense restriccions de moviment

Tres mesos després, els parcs infantils s'ompliran de nou de riures i crits. El pas de fase permetrà que els més xicotets puguen jugar en ells, encara que s'haurà de mantindre el distanciament o mascareta i vigilar en tot moment les mesures d'higiene. Aquesta nova llibertat és conseqüència de l'entrada en la fase 3, que tambien ve acompanyada de més novetats com la de poder viatjar a través de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Les activitats de temps lliure per a la població infantil i juvenil no superaran els 200 participants a l'aire lliure i 80 en espais tancats. Quant als parcs temàtics i d'oci a l'aire lliure, podran obrir amb menys de 800 persones (sempre que siga assegut i mantenint la distància necessària). Els centres recreatius turístics, zoològics i aquaris obrin amb un aforament del 50% i d'un terç en les atraccions i llocs tancats.

Es podran realitzar activitats de turisme actiu i de naturalesa per a grups de fins a un màxim de 30 persones i es permet la realització de l'activitat de guia turístic, mitjançant cita prèvia i amb grups de no més de 20 persones.

 

ROS RECLAMA "PRUDÈNCIA I NO BAIXAR LA GUÀRDIA"

L'alcalde de Torrent ha volgut destacar el pas avant que realitzaran els torrentins en la fase 3. "Un nou pas cap avant, que permetrà recuperar una major activitat social i econòmica i la mobilitat en tot el territori autonòmic" . Ros ha destacat especialment una mesura que es venia reclamant des de fa temps, l'ús de parcs infanties. "Els nostres comerços incrementaran la seua activitat, els estudiants podran preparar els seus exàmens a les biblioteques municipals, les famílies podran gaudir de nou dels parcs".

Finalment, l'alcalde de Torrent ha demanat que en l'últim tram de la desescalada abans de la volta a la nova normalidadla afrontem "amb la mateixa prudència que fins ara. No baixem la guàrdia. Continuem avançant units, recordant als que ja no estan amb nosaltres. Junts ho aconseguirem".

 

Així, al llarg d’aquesta setmana es treballa en la neteja i desinfecció en aquests espais infantils, per a poder obrir-los de manera progressiva complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció, fent un especial recalcament en les superfícies de contacte més freqüents com són les baranes, reposabraços, etc.

 

D’altra banda, també s’estan reobrint les zones esportives a l’aire lliure de Torrent. Les pistes de skate, patinatge, zones de workout o biosaludables són algunes de les zones que poden ser utilizados pels torrentins i torrentines en la Fase 3. Però igual que amb els parcs infantils, l’equip de neteja està desenvolupant les tasques necessàries de desinfecció en tots aquests espais.

 

A més, s’ha organitzat un equip de neteja i desinfecció compost per tres persones, que es dedicarà exclusivament a reforçar les tasques de neteja i desinfecció periòdiques en de tots els parcs infantils i zones d’oci.

 

Finalment, el consistori recorda que tant als parcs infantils com en les zones esportives a l’aire lliure és necessari seguir les normes d’higiene i desinfecció de mans abans i després de l’ús d’aquests espais, complir les mesures de distanciament social i la utilització de màscares a les persones majors de sis anys.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.208.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.