Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Juny del 2020
SUCCESSOS

Mor el capità moro de 2003 en accident de trànsit en l'autovia de Torrent

Ramón Martínez tenia 68 anys i va ser el màxim representant de les festes del bàndol moro amb la comparsa Almoravits

Tràgica vesprada la d'ahir. Sobre les 17.35 hores es coneixia l'alerta en el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) d'un accident a l'eixida de l'Autovia de Torrent-València, en el qual estava implicat un tractor i una furgoneta. El que molts torrentins no sabien encara és que en aqueix moment acabava de morir el que fora capità moro de 2003, Ramón Martínez Granell, una de les històriques cares de la festa torrentina que cada estiu baixava sabre en mà dirigint l'esquadra dels Almoratis com a cap d'esquadra en la Gran Entrada.

Les xarxes socials es van convertir ahir a la vesprada en una mar de condolences per al capità de 2003 i actual president de la comparsa mora Almoravits, que en la seua facebook ha recordat la seua memòria. "En el dia de hui ens ha deixat el nostre benvolgut President i el primer Gran Capità moro dels Almoràvits (2003). Persona alegre, carismàtica, entranyable i un clàssic de la història de les nostres Festes de Moros i Cristians de Torrent. Passió de caporal en l'Entrada cada dia 29 de juliol. La família Almoràvit sempre et tindrà en el seu record. Ens deixes un buit molt gran... Volem també enviar nostres més profundes condolències a tota la seua família i amics. Gràcies per tot, Ramón".

La mateixa pena transmetien també els perfils de la FMCT, que a més sumava també la pèrdua d'una altra gran festera de la filá cristiana Na Violant. "Ttenemos la desgràcia de comunicar que hui ens han deixat dues persones pertanyents a aquesta, la nostra festa. Ens han deixat els nostres amics i festers Maribel Tordera i Ramón Martínez, El nostre més sincer i sentit condol a la família, amics i festers".

De nou, la tragèdia s'ha unit al món fester, que fa anys també va perdre la vida en accident la nit de Mig Any de 2001 a un fester molt volgut com era Pasqual Lluis, pertanyent a la filá cristiana Conqueridors, que havia sigut capità només un any abans. 

UN ACCIDENT EN LA PRINCIPAL ARTERIA DE LA CIUTAT
L'accident en el qual Ramón es va veure implicat va ser a més vist per moltes persones. Les xarxes socials es van inundar de comentaris de persones que s'havien trobat al tornar a casa amb el fatídic accident. Dues ambulàncies van arribar ràpid al lloc on es trobaven a més del tractor de Ramón, altres dues motos i algun vehicle que havia parat. Al poc temps arribaven més efectius policials, tot sota la mirada de centenars de vehicles que arribava en hora punta a la ciutat.

Fins al lloc s'ha va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic sol del qual ha pogut confirmar la defunció de Ramón als 68 anys. A l'espera del resultat de les investigacions, i per la situació dels vehiculos implicats, el tractor hauria sigut alcalnzado per darrere per un vehicle que mantenia una major velocitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.147.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.