Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 11 de Juny del 2020
CRISI CORONAVIRUS

Torrent pateix un xicotet "rebrot" de 4 casos i suma una mort més

El portal de la Generalitat publica amb data de 10 de juny l'existència dels nous casos en els últims 14 dies

Torrent ha patit el seu primer rebrot de coronavirus després d'estar sense nous casos des del dia 20 de maig. El portal de la Generalitat ha actualitzat amb data de 10 de juny 4 nous casos en la capital de L'Horta Sud confirmats per PCR. Al mateix temps ha sumat una víctima més al total de morts a la ciutat, que puja fins als 54 persones. Amb aquesta nova actualització, la ciutat hauria registrat 292 casos amb Covid-19 des del 8 de març. Dels 24 casos nous a la Comunitat Valenciana 4 van ser a Torrent, mentre que 1 de les 2 morts en residències va ser a la capital de L'Horta Sud. 

A l'espera d'informació més cocreta per part de Salut Pública, es desconeix si els nous 4 positius correspondrien a una residència o a possibles casos relacionats amb la desescalada com a obertura de bars, comerços o llocs de culte. Des de gavinet de prensa de Sanitat esperen poder donar l'informació el més prompte possible.

Amb aquesta nova dada, Torrent escalaria de nou i se situaria entre les poblacions de la Comunitat Valenciana amb més casos actius en els últims 14 dies després de València (54), Castelló (15), Alacant (6), Alaquas (6), Xirivella (5) i igualaria a Elx, Alcoi, Benidorm i Torrevieja amb 4 casos. La capital de L'Horta Sud tenia tan sols un nou cas en el moment en el qual es van comunicar les dades per població, i des del 20 de maig Torrent no tenia nous casos.

Aquest rebrot posa de manifest que la pandèmia segueix molt activa i que no és aconsellable baixar la guàrdia en cap moment amb l'ús de màscara en llocs tancats o sense distància. També és fonamental les mesures d'higiene amb l'ús de gels hidroalcohólicos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.236.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.